Calotropis widget katasztrófa :[

Sziasztok, teljesen érthetetlen módon ELTŰNT a widgetek szerkesztésének a lehetősége az oldalamon :[

Nem változtattam semmi mostanában se a sablonon, se új plugint nem telepítettem, teljesen tanácstalan vagyok :[

A normál kezelőfelület helyett a csatolt képet látom csak :[

[attachment=1321:widget_problem.JPG]

Pedig alapból 3 helyre is lehet widgeteket tenni, nekem az oldal jobb szélén és az alján vannak: http://kiprobaltam.hu

Tud valaki segíteni?

Előre is nagyon köszönöm!!

Halóhaló, találkozott már valaki a fenti problémával? Mit javasoltok? Telepítsem újra az egészet?? Mi lehet a gond?? confuse.gif

Töltsd fel újra a sablont. Lehet, hogy hibás. Sőt, igen csak arra gyanakodnék. Frissebb verzió nincs a megjelenésből? Eddig jó volt? - történt valami változás?

Az Akismet kivételével kapcsolj ki minden bővítményt, aztán egyesével vissza, és mindemn kapcsolásnál ellenőrizzed, hogy mikor áll elő a hiba - az lesz az ütközés oka, ahol, amelyiknél előjön.Legjobb ezt először az alapsablonnal kezdeni, aztán a választott sablonunkkal, mert valóban, az is lehet a hiba forrása.

Hűű, csak most vettem észre, hogy érkeztek válaszok, KÖSZI!!! Frissebb verzió nincs belőle sajna, és a sablon fórumja is megszűnt, ahol lehetett korábban kontaktolni az alkotójával :[ Semmi változást nem vettem észre, nem is telepítettem új bővítményt, de a ki-be kapcsolgatás nagyonis megér egy próbát, megyek is kapcsolgatni.

MEGVAN! Győző a legnagyobb király! :] A Countdown Widget nevű bővítmény (http://shailan.com/wordpress/plugins/countdown/) volt a hibás! Nem használtam egy ideje, csak be volt kapcsolva és frissítettem is mindig. Kár érte, hogy összeakadt a Calotropissal, mert csini kis visszaszámolós widget volt. KÖSZI a megoldást! :]