Café téma - Ki milyen kávéval töltődik fel? :D

Gondoltam, ha már Presszó van, kávé miért nincs? Kíváncsi vagyok, hogy ki milféle koffeinnel tartja olykor/mindig ébren magát.

Jöhet az olcsó instanttól az automatás barna löttyön át az igazi kávébabot látott kávéféleség is :smiley:Intersparis Budget instant :slight_smile: Másfél kanál bele egy pohárba, ráönteni egy deci buborékos ásványvizet, cukor, tej nélkül :slight_smile:

“instant kv” ~ kamu kv :slight_smile:
  1. babból kézzel magamnak frissen őrölve a legjobb, de az időigényes.
  2. így mostanság Douwe Egberts karavan / omnia de
  3. ha hozzájutok akkor delmayer-t :slight_smile:

Lazarevics, az a Kopi Luwek, vagy más néven Cibet-kávé, amire te gondolsz :slight_smile:

Dolce gusto cortado! Napi 4. szóval gyorsan elfogy egy doboz! :slight_smile:

“Napi 4”-huhh :slight_smile:

Ha lenne időm, én is kényesztetném magam ehhez hasonlókkal, de egyenlőre marad a Kefo Delmayr

automatái által kínált valami (nem vagyok biztos benne, hogy koffein is van benne).

Amúgy én személy szerint: anyós kotyogós kávéfőzőjében készült Eduscho Wiener Extra, de ez talán nálam lényegtelen, mert kb 1/6od rész kávé, 5/6od rész tej, és 3-4 kanál cukor a mix :smiley: (napközis tejeskávé rulz :smiley: )

“napközis tejeskávé rulz” +1

Bár az emlúlt 2 hónapban 0cukorral löttyenet tejjel iszogattam nem tudom miért…

Én a McCafé jegeskávéjára kattantam rá, de a Starbucks Frapuccinoja se rossz.Kifejezetten szeretem azzal terrorizálni a hétköznapibb kávézókat, hogy van-e jeggeskávéjuk. Ahol van, többnyire még jó is szokott lenni, de a többség nem tart fagylaltot, így nem tudnak jegeskávét csinálni.A mély pont Spanyolországban volt, ahol kihoztak egy bögrében egy marék jégkockát és ráöntöttek egy presszókávét - szerintük ez a jeges kávé…

,-(((…viszont ez olcsóbb volt a spanyol tengerparton, mint életem legdrágább kávéja a Balaton parton…igaz az legalább finom volt.

,-))