Gondoltam, ha már Presszó van, kávé miért nincs? Kíváncsi vagyok, hogy ki milféle koffeinnel tartja olykor/mindig ébren magát.
Jöhet az olcsó instanttól az automatás barna löttyön át az igazi kávébabot látott kávéféleség is
Intersparis Budget instant Másfél kanál bele egy pohárba, ráönteni egy deci buborékos ásványvizet, cukor, tej nélkül
“instant kv” ~ kamu kv
- babból kézzel magamnak frissen őrölve a legjobb, de az időigényes.
- így mostanság Douwe Egberts karavan / omnia de
- ha hozzájutok akkor delmayer-t
Lazarevics, az a Kopi Luwek, vagy más néven Cibet-kávé, amire te gondolsz
Dolce gusto cortado! Napi 4. szóval gyorsan elfogy egy doboz!
“Napi 4”-huhh
Ha lenne időm, én is kényesztetném magam ehhez hasonlókkal, de egyenlőre marad a Kefo Delmayr
automatái által kínált valami (nem vagyok biztos benne, hogy koffein is van benne).
Amúgy én személy szerint: anyós kotyogós kávéfőzőjében készült Eduscho Wiener Extra, de ez talán nálam lényegtelen, mert kb 1/6od rész kávé, 5/6od rész tej, és 3-4 kanál cukor a mix (napközis tejeskávé rulz )
“napközis tejeskávé rulz” +1
Bár az emlúlt 2 hónapban 0cukorral löttyenet tejjel iszogattam nem tudom miért…
Én a McCafé jegeskávéjára kattantam rá, de a Starbucks Frapuccinoja se rossz.
Kifejezetten szeretem azzal terrorizálni a hétköznapibb kávézókat, hogy van-e jeggeskávéjuk. Ahol van, többnyire még jó is szokott lenni, de a többség nem tart fagylaltot, így nem tudnak jegeskávét csinálni.
A mély pont Spanyolországban volt, ahol kihoztak egy bögrében egy marék jégkockát és ráöntöttek egy presszókávét - szerintük ez a jeges kávé…
,-(((
…viszont ez olcsóbb volt a spanyol tengerparton, mint életem legdrágább kávéja a Balaton parton…igaz az legalább finom volt.
,-))