Bután pislogás egy-egy oldal látogatásakor..

Néhány hete bután pislogok a dolog előtt, de nekem azt dobja ki a www.webpillango.org -ra, hogy nem létezik, nincs ilyen,stb… pedig közben Tupacko többször írta Twitteren,hogy van új bejegyzés,stb… szerintetek?:slight_smile:

http://webpillango.org/hirek/kimaradas/

Győző, sokra megyek vele…anno amikor Tupacko először költözött, már akkor voltak ilyen gondok, sztem nálam lesz valami baki, csak nem tudok rájönni az okára, hogy miért “blokkolja” gyakorlatilag az oldalt…mert nekem azt írja ki,hogy oldal nem található,mintha rossz címet írnék be…

Most is azt írja ki Neked? Mert simán, gyorsan elérhető arról a linkről, amit beadtál.Minden böngészővel azonos eredménytelenségre jutsz?

FF,IE8,Opera,Chrome… mindben ugyan az…valami szellem van a gépben :slight_smile:

Nem vagy banolva véletlenül? :smiley:

Nem tudok róla, sőt :smiley: Bár lehet,hogy mostanában sokat támadták az oldalt és valami IP-régió bannba becsúsztam?nem hiszem mondjuk…nem az oroszoktól netezek én :smiley:

Legegyszerűbb, ha dobsz egy levelet Tupackonak, hátha benne laksz egy csúnya IP-tartományban. Ha az összes böngésződdel pont egy adott oldalt nem érsz el, de a többit igen, akkor mire gyanakodnál az UFO-kon, meg a szellemeken, meg a zombikon kívül?

Hm…tény, bár már múltkor beszéltünk róla a forumon vele (akkor időszaki jelleggel volt ilyen) és akkor se tudtunk semmi okosat mondani rá…

info [ kukac ] webpillango [ pont ] org

Amikor nálam fel volt rakva a BadBehavior plugin, egy haver szlovákiából ugyanezt tapasztalta - kikapcsoltam, és jó lett ismét számára a lap.

Miszösz, valamitől magától megjavult :slight_smile: Remélem marad is a dolog…:slight_smile:


'hitetlen' wrote on '2009-09-07:
Amikor nálam fel volt rakva a BadBehavior plugin, egy haver szlovákiából ugyanezt tapasztalta - kikapcsoltam, és jó lett ismét számára a lap.
Egyszer Bad Behavior engem is kitiltott, a saját oldalamról... :D


Aztán FTP rename volt a barátom. Néha egy picit túl durva, bár most az Akismet megújulása után nem biztos, hogy preferálni fogom.

Akismet annyira király lett, hogy nagyon sokszor nem enged kommentelni, mert nem tudja elérni a szervereket… :S


'Patai wrote on '2009-09-09:
Akismet annyira király lett, hogy nagyon sokszor nem enged kommentelni, mert nem tudja elérni a szervereket.... :S
hát, én ilyet még nem tapasztaltam...

Persze hogy nem, nem kommentelsz az oldaladon és ha be vagy jelentkezve adminként, akkor meg nem megy az akismet. Totál véletlenül jöttem rá én is…


'Patai wrote on '2009-09-09:
Persze hogy nem, nem kommentelsz az oldaladon és ha be vagy jelentkezve adminként, akkor meg nem megy az akismet. Totál véletlenül jöttem rá én is....
de, szoktam ilyet csinálni :) (meg más is és még nem szólt senki)

Lehet, hogy elszigetelt egyedi eset. Remélem. :o


'Patai wrote on '2009-09-09:
Lehet, hogy elszigetelt egyedi eset. Remélem. :o
curl probléma? fsockopen probléma?

curl nem kell akismetnek. legalábbis anélkül is megy.