Sziasztok, tényleg végigolvastam a fórumot de nem találtam megoldást.
Az a problémám hogy telepítettem a buddypresst, a sablon keresőbe találtam jó pár buddypress sablont is , de egyszerűen nem dobja ki a regisztrációs űrlapot, azaz vagy 404 hiba, vagy egy üres oldal, a wordpressnél beállítottam hogy bárki regisztrálhat, a buddypressnél is mindenhol ott a pipa , stb. hogyan tudom beállítani hogy regisztrálni tudjanak az emberek?
Admin / Beállítások / Permalinkek-közvetlen linkek. Ments rá és utána nézd meg.
Köszi, de nem jó, ha rákattintok a regisztráció gombra akkor www.honlapom.hu/regisztral ezt a címet dobja ki és 404 hiba… ez mitől van?
Van más bővítményed?
Próbáltál belépéssel, védelemmel kapcsolatos plugint mostanság?
Nincs teljesen új wordpress telepítés, új adatbázisra, feltelepítettem a wordpresst, és amint bekapcsolom a buddypresst egyből kidobja a 404 hibát, de ha kikapcsolom akkor jó…
Adnál egy honlap elérhetőséget? Ránézve könnyebb lehet, mint vakon.
Addig is: Kapcsold ki az Akismet kivételével az összes bővítményedet, állj át az alapsablonra, majd töltsd le a wp legfrissebb verzióját, majd FTP-n keresztül, könyvtáranként töltsd fel, felülírva a korábbi fájlokat.
Ezt követően: http://www.honlapod.xxx/wp-admin/upgrade.php a böngésződbe, majd kövesd az utasításokat. Lépj be a Vezérlőpultra, és kapcsold vissza először a BuddyPress bővítményt, majd a többit, egyesével. Minden egyes váltásnál nézd meg, hogy mi történik, van-e funkcionális hiba.
A Végén váltsál sablont, és akkor is nézd meg, hogy van-e gond.
Úgy tűnik a leírásodból, hogy valami ütközik valamivel.