buddypress fizetősen?

Sziasztok! Építek egy szolgáltatás-kereső közösséget, ahol vannak keresleti és vannak kínálati regisztráltjaim nyilvános buddypress adatlapokkal, amikben az elérhetőségek mezők csak a fizetős regisztráltak számára láthatók, de elakadtam az automatikus membership timingnál és az sms fizetésnél.Alapból úgy megy az oldal, hogy buddypress fut rajta, azt nagyon szeretem, elégedett vagyok vele, tök jó a részletes profil keresője, a formja, minden adat látható a látogatóknak, kivéve az elérhetőségeket, mert azokat a form résznél beállítottam, hogy csak regisztrált felhasználók láthassák. Tudnak keresgélni, nézelődni és csak akkor fizetnek, ha van szimpatikus ember.Rátoltam egy pmprot, amivel a paypal-ból remekül működik is az automatikus beléptetés, nem kell hozzányúlnom (az utalásnál sajnos nekem kell kézileg új felhasználót hozzáadnom).


 1. gond: a pmpro kezeli az expiration time-ot, ami lejár, és hiába veszi le nekem a regisztráltamról a pmpro role-t, attól az még wp user marad, és minden contenthez hozzáfér. Ez azért van, mert nem állítottam be a pmpronál content védelmet. Azért nem, mert a buddypress a regisztráltjaimat nem “oldalként” vagy “bejegyzésekként” tartja nyilván, hanem “nemtudommikként”. Magyarán a content védelemnél nem tudom beállítani, hogy a tagjaimra vonatkozzon a hozzáférés/tiltás (ráadásul a regisztráltamnak nem is az egész adatlapjára kéne ugye, hanem csak az elérhetőségekre). Magyarán most úgy fest a dolog, hogy ha valaki wp user nálam, látja a fizetős mezőket, ha nem, akkor meg nem.

  Mindegy, ez a kisebbik gond, ezzel még simán elműködtem így, mert mindennap szépen a wp adminon “spamként” megjelölöm a “none” pmproval rendelkező usereket, így nem vész el az adatuk, ha újra regelnének, de megszűnik a lehetőségük hozzáférni az adatlapok elérhetőségeihez.


 2. gond: Viszont. Vettem egy fizetős sms plugint, ami szintén (SMS Read More) content hozzáférést enged, tehát bizonyos bejegyzéseket vagy oldalakat tudok vele fizetőssé tenni.  Amúgy is szeretném kicsit profibban kezelni ezt a membership dolgot, tehát a kérdés, hogy

  van-e valami elegánsabb módja annak, hogy…
 • az oldalon buddypress közösség működjön nyilvános adatlapokkal, amikben csak az elérhetőségek mezők fizetősek,

 • a fizetés paypallal/SMSsel/utalással egyaránt működjön,

 • s a membership expirationt automatikusan kezelje egy plugin (a beléptetést és a kiléptetést is), akár s2membership?, vagy a buddynak valami általam nem ismert alpluginja?

Köszi!