Buddypress csoportok és fórum

Üdv! WPMU-t és Buddypresst is feltelepítettem, minden OK velük. De van két dolog amit nem tudok összehozni. Az egyik, hogy a fórumot a buddypressbe integráljam a másik az, hogy nem tudok csoportokat létrehozni. A csoport létrehozásánál azt írj, hogy Hiba az adatok mentésekor, probáljam újra. Körbenéztem és nem nagyon találtam megoldást. Akinek van működő buddypresse az megírhatná, hogy volt egy ilyen gondja? A fórum integrálással kapcsolatban az lenne a kérésem, hogy írjátok le lépésenként, mit hogy mert úgy sikerülni szokott. Kisebb infókat találtam, de egyben szeretném, ha van rá lehetőség…Köszönöm előre is! Várom a megoldásokat! THX.

Ne idézz feleslegesen, különösen ne, ha az előtted lévő hozzászólásra válaszolsz!

Szia

Melyik buddypress verziót használod?

András

Még amit te ajánlottál, asszem 1.0.3

http://yourfish.info az oldalam címe, ha kell adok hozzáférést ha megakarsz nézni benne/rajta valamit. Horgászoknak szánom én is az vagyok…amig ezek nem mennek nem akarom reklámozni. Köszi előre is.

erre gondoltam...

Találtam egy ilyent: http://buddypress.org/forums/topic/1-and-1-server-mysql-4-php-4-buddypress-installation Nézze meg nekem valaki hogy ez lenne e a problémámra a megoldás! Köszönöm!

Jobb is hogy lekerült a kép…el vagyok magamban is. Na szóval sikerült ezt az egész sz@rt beüzemelni. Most már csak egy bibije van, nem lehet reggelni az oldalra, mert a keresett oldal nem található. Regisztrációra nyomva(http://yourfish.info/wp-login.php?redirect_to=http://yourfish.info/register) ezt kapom. Aztán küldjetek egy kötelet, az András7777 meg írja meg, hogy nála megy e ez a sz@rt! Köcce, megyek lezúzom a gépem…

'toecksimbo' wrote on '2009-11-19:

Jobb is hogy lekerült a kép..el vagyok magamban is. Na szóval sikerült ezt az egész sz@rt beüzemelni. Most már csak egy bibije van, nem lehet reggelni az oldalra, mert a keresett oldal nem található. Regisztrációra nyomva(http://yourfish.info/wp-login.php?redirect_to=http://yourfish.info/register) ezt kapom. Aztán küldjetek egy kötelet, az András7777 meg írja meg, hogy nála megy e ez a sz@rt! Köcce, megyek lezúzom a gépem..

Próbáljuk meg a megfelelő hangnemben és tisztelettel beszélni a fórumon.

Köszönöm.

Nem hiszen hogy tiszteletlenül beszéltem, de ha így gondolod akkor biztos így van. Azt írtam hogy megoldottam a gondom nagy részét, csak a regisztráció nem működik. Aki a telepítésről is videót készített arról azt gondoltam, hogy válaszol. Na mindegy majd megkérdezem máshol. De megírhattad volna, hogy akkor mi is gond, gondolom ha admin vagy akkor értesz is hozzá. Én azért járok ide mert most tanulom amit te vagy más már profi szinten tud. Kérdeztem, nem anyáztam senkit, de végül is a probléma ettől még nem oldódott meg. Szerintem aktuális, igaz gondolom nem sokan használják így együtt a kettőt. A képemet is töröltétek. Mindegy megígérem, hogy többet nem kérdezek, majd inkább olvasok. Elnézést mindenkitől akivel tiszteletlenül beszéltem. Köszönöm a SEGÍTSÉGET! Szép napot mindenkinek.

Konkrétan DjZoNe most arra, gondolt, hogy minden második szavad a sz@r volt. Ami pedig valljuk be nem szép. Azért van a fórum hogy segítséget kérj, olvass, tanulj. Nincs értelme, megsértődni hidd el. Semmi rosszat nem akart neked mondani Zsolti, szimplán annyit hogy ne legyen mondanivalód vulgáris. Csak kicsit túlreagáltad. :wink: További kellemes fórumozást! (orrot nem fel húzni :wink: )

Már csak 1 kérdés van a levegőben! WP MU és BBpress integrációja. MU-ban beállítva amit kér, BBpress-ben már elakadtam, na oda kellene segítség. De ha eddig nem volt talán senki sem tudja a megoldást. A WP MU 3.0 majd megoldja talán ezt a kérdést. Köszi a válaszokat…

Bocsika, de ez így (lehet, hogy csak nekem), nem nagyon érthető. Megy a WPMU. Feltetted a BuddyPress-bővítményt. Bemásoltad a BuddyPress theme-t a WPMU-theme-be?

Aktíváltad a bővítményt? És akkor mi a gond?

Már semmi mert sikerült megoldani, egy gond maradt, amivel igazán nem tudok mit kezdeni, de a fentiekben írtam már hogy a regisztrációm nem müködik, csinál egy redirect-t és egy üres lap jön be. Próbáltam kicselezni, hogy készítettem egy formot, beküldi az adatokat, manuálisan hozzá adom a tagot. el is küldi csak az adatok hiányoznak belőle. Már végig nyálaztam mindent, de nem tudom mi a gond. Kicsit piszkál a dolog, mert 3-4 napom elment rá, és nincs megoldás a kezemben.

Pontosan ezt csinálja amikor a regisztrációra nyomsz: http://yourfish.info/wp-login.php?redirect_to=http://yourfish.info/register --ide küld el…

Sziasztok! Közben letöröltem mindent! Egy teljesen friss WPMU 2.8.6-ot és egy Buddypress 1.1.2 telepítettem. A hiba ugyanaz, nem lehet felhasználót regisztrálni, mivel ezt a redirectes dolgot műveli. ekkor minden más jól müködik. Ha WPMU 2.8.6-ot telepítek 1.0.3 buddypressel, akkor pedig igaz hiba nincs, de a fórum integrációját nem tudom megoldani. Körbenéztem, máshol müködik az első verzió, de nálam nem tudom mi a hiba. Hosgatoros szerveren vagyok. Elvileg ennek jónak kellene lenni, ugye? Mi a véleményetek, hagyjam? Az oldalam fórum nélkül elég suta, reg nélkül meg ugye…Péntek óta kicsit belfáradtam, ha valaki megküzdene vele akkor adok hozzáférést. Sziasztok, kösz előre is.

Ha WPMU 2.8.6-ot telepítek 1.0.3 buddypressel, akkor pedig igaz hiba nincs, de a fórum integrációját nem tudom megoldani. plussz Csoportokat nem lehet létrehozni. (Ez kimaradt) Megnéztem itt http://testbp.org/ és minden működik. Talán rájövök mi a gond…

A topickot meg törölhetik szerintem, csak én dumáltam benne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia toecksimbo

Inkább nem kommentálom az előző bejegyzéseidet. A megoldás a következő

1. MU és BBpress integrációja

2. MU alá telepíteni a Buddypresst

3 BB összekötni a buddypressel ez teljesen másként kell csinálni az 1.0.3 és 1.1.1 nél

Szerintem már az első lépést sem abszolváltad.

Javaslom haladjunk lépésenkét.

András

u.i: Szívesen segítek, de csak nyugodtan várd ki a választ. Ha jól emlékszem NON-profit a tanácsadás, akkor meg nem értem a követelőzést.

Üdv!

Feltettem a 3-as WP-t, multiuser funkció engedélyezve. Feltelepítettem a Buddypress 1.2.5.xxx (Mai legújabb.)

Egy részről szeretném megkérdezni, hogy milyen fórumot illetve mely verziót tudnám a legkönnyebben összekötni vele? BBpress-t addig oks, de ezt milyen művelettel tudom összekötni?

Továbbá ki ismer valami szép sablont hozzá ami működik is az új buddypress-el? Amiket találtam azoknál 10-ből 3-al működött, de azok kevésbé szépek. (Valami ingyenesre lenne szükségem.)

A kiegészítőknél amikor simán bekapcsolom, akkor csak én tudom módosítani a beállításokat vagy csak én tudom használni?

A ‘Super Admin’= Menü beállításai/Adminisztrációs menü bekapcsolása - Ez az, hogy a blogot regisztráló felhasználó az előző kérdésben említett módon módosíthassa a beállításait?

Beállításokkal kapcsolatban még:

Buddypress/Általános beállítások/ Alap adatlap csoport név és Teljes név-mező neve. Ezek mire jók? Lehet ékezetes érték?

Ez: “Disable activity stream commenting on blog and forum posts?:” milyen funkciót takar?

Ezeken kívül tudnátok ajánlani kiegészítőket hozzá? (Főként seo-sak érdekelnek, de bármilyen érdekel. Minden ötletet örömmel veszek.)

A sablonoknál miként oldhatom meg, hogy azt csak használni tudják (és lehetőleg 1 megjelenést csak 1 user)? A szerkesztést megakadályozhatom a CHMOD-al, 666-al vagy ez nem jó megoldás?

Elnézést a sok kérdésért, még csak most ismerkedek a Buddypress lehetőségeivel. :slight_smile:

(Külön köszönet a fordításért F. Győzőnek!)

udv

lenne par problemam a buddypress/bbpress egyuttessel.

localhoston minden alap es legfrissebb telepites, alap sablon, semmi mokolas.

e leiras szerint szeretnek csoportoknak forumot letrehozni, de nem akarja a rendszer az igazsagot.

a B) 7. pontjanal elakadok, mikor a csoport admin forum megadasnal ki kellene valasztani a group forumot.

ha a forumnak a tipusa category, akkor nem engedi valasztani, ha sima forum tipus, akkor engedi, de nem menti el a beallitasokat.

(lehet rossz a codex leiras?)

szoval sehogy nem tudom megadni a csoport forumjat.

a masik gondom, hogy topik letrehozasnal az oldal ezt irja:

ERROR: Are you sure you wanted to do that?”

ezek a hibak osszefugghetnek a buddypress > settings > Legacy Group Forums > bbPress Configuration bb-config.php fajllal?

abban csak ennyi van?

<!--?php<br />
/***<br />
* *** IMPORTANT ****<br />
* This file will stop people from accessing your bbPress installation directly.<br />
* It is very important from a security standpoint that this file is not moved.<br />
* Your actual bb-config.php file will be installed in the root of your WordPress<br />
* installation once you have set up the forums component in BuddyPress.<br />
*/<br />
<br />
header("HTTP/1.0 403 Forbidden"); die;<br />

```<br />
ha kijavitom es berakom a wp gyokerbe a fajl masolatat, majd beallitom a buddypress Discussion Forums-nak egy oldal, akkor 403 hibat kapok (mint ami a php kodban van).<br />
<br />
tud vki ezekben a problemakban nekem segiteni?<br />
elore is koszonom.

Sziasztok!

Be lehet valahol állítani azt, hogy a Buddypress csoportok tartalmát nem regisztráltak is lássák?

Jelenleg, csak, ha regisztrálsz és belépsz, akkor láthatóak az írások.

Köszönöm a segítséget!