Buddypress chat

Helló mindenki

Kellene egy chat a buddypress-es közösségi oldalra.

" Buddypress-Ajax-Chat " - ezt a wordpress.org-on találtam, de valamivel összeakadhat (nem jól kezeli a felhasználókat pl.).

Letöröltem, de a helyzet maradt :frowning: , na mondom akkor frissítem a buddypresst (ügyis mindig macerál).András tanácsára a 1.0.3.-ast használom.

Frissítettem, elszállt, vmi " Fatal Error " és " a bővítményt nem sikerült újra bekapcsolni " üzit adott.

Na mindegy, újra kellett rakjam az egészet (legalább gyakoroltam) :slight_smile:

Szóval aki tud bármiféle chat-ot (WPMU2.8.5.2. és BP1.0.3.-alá)kérem segítsen.

ui.remélem nem voltam követelőző. :wink:

Én is azt tudom meg a toksta nevű plugint, de ha jól emlékszem az nem nagyon működik a jelenlegi buddy verzióval. Az ajax chatnél mi volt a probléma, hibaüzenet?

Nem friss a BP , a hibaüzit pontosan nem tudom ( amúgy írtam , azthiszem ) és érthető okokból nem teszem fel még egyszer egy screenshot ért . :wink:

Szia

Itt a megoldás

Plugin weblapja

Az a probléma hogy az 1.1.1 buddypress kell minimum neked 1.0.3 van, így hendikeppel indulsz.

Megmondom az őszintét nem tudom melyik újamba harapnék bele. Vagy narancssárga alap sablon és chat vagy nincs chat, de jól nézz ki az oldalad.

Amin még el lehet gondolkodni hogy wpmudev nek elkészült az 1.1 től felfelé is jó buddypress es sablonjai. Ha komolyan megoldást akarsz erre a problémára akkor lehet hogy érdemes invesztálni.

András

u.i: még egy ötlet ez is egy fizetős plugin ha invesztálsz akkor a support biztos hogy megoldja a problémát.

Köszi , de épp ' templom-egér ' vagyok és ezért free megoldást keresek . :wink:

http://wordpress.org/extend/plugins/bumpin/

A fenti plugin nekem jól működött sima Wordress (2.8.4. és frissítés után 2.8.5.) alatt , szerintem WordpressMU alatt is megy. Ez egy widgetként megjelenő ( a méretet és skint beállíthatod ) flash-chat. Az admin felület regisztrálása kicsit bonyesz, de ha valakit érdekel szívesen elmagyarázom. Én leszedtem, mert nehezen töltötte be az oldalt a lányomnál.

Maga a chat sokmindent tud (login, logout, privát szoba, smiley-k ,különálló adminfelület, stb. ).

Találtam masikat(ill. a párom találta):slight_smile:

'baroteam' wrote on '2009-11-08:

http://wordpress.org/extend/plugins/bumpin/

A fenti plugin nekem jól működött sima Wordress (2.8.4. és frissítés után 2.8.5.) alatt , szerintem WordpressMU alatt is megy. Ez egy widgetként megjelenő ( a méretet és skint beállíthatod ) flash-chat. Az admin felület regisztrálása kicsit bonyesz, de ha valakit érdekel szívesen elmagyarázom. Én leszedtem, mert nehezen töltötte be az oldalt a lányomnál.

Maga a chat sokmindent tud (login, logout, privát szoba, smiley-k ,különálló adminfelület, stb. ).

Találtam masikat(ill. a párom találta):)

Ez a plugin kicsit vicces de megoldás lehet a problémádra. És ez a lényeg.

András

Én is találtam egy jó Chat-et…, de ez nem WP Chat, hanem minden weblaphoz hozzá lehet adni… és olyan különlegesen (és szerintem jó is) hogy azt el nem lehet magyarázni. Nézzétek meg, mert tényleg sirály: http://www.sorozatok-foruma.com/

A chat weblap alján elérhető (de hozzárendelhető a postokhoz is) de majd meglátjátok… (ja, és valüjában minden aloldalon (cikkben) más és más “szoba” érhető el)

(bár nem tudom meddig lesz elérhető nálam, mert egyelőre csak tesztelem, de ha már nem elérhető, akkor itt is ki tudjátok próbálni: Official weblap: http://firef.ly/ )

még sem jó…, az ékezettekkel problémája van :frowning:

Sziasztok,szeretnék segítséget kérni.Betettem a Buddypress ajax-chatet,de nem tudom életre kelteni.Kezdő vagyok,most ismerkedem a Wordpressel…

Próbáltam a leírást követni,de szerintem már elvesztem a részletekben…Segítséget szeretnék kérni,hogy mit hova kell feltölteni vagy bemásolni,mert már mindent kipróbáltam,de sehol nem találom a chatet…Előre is köszönöm a segítséget.Üdv

Kicsit pontosítanál? Hol, miben akadtál el, mi a hibaüzenet, stb.?

Szia, igazából feltöltöttem,bekapcsoltam…Próbáltam a leírtak alapján,de semmi.

Azt nem értem,hogy mit hova kell,vagyis miután telepítettem és bekapcsoltam,mit kell a témámhoz és hova betenni,mert az van írva,vagy hogy css-be kell vmit csinálni.Bocsi,de full kezdő vagyok sajna.Lehet hogy túlkomplikálom,de már az elején elakadtam.Csak telepítettem és bekapcsoltam,ott megállt a tudományom…