buddypress bővítmény alapkérdések

Sziasztok! Van néhány bézik kérdésem buddypressben:


  1. A buddypressben csináltam két féle reg formot (a magyarítás csoport mezőnek hívja őket), az alap nagyon szépen meg is jelenik a reg felületen és az admin felület bővített adatlapján is a felhasználóknál, a kérdésem az, hogy a második (és egyben nem elsődleges) regformot honnan tudom elérni, hol az ő shortcode-ja vagy bármije, amivel tudok hozzá oldalt csatolni (egyébként ez is megjelenik szépen az admin felület felhasználói adatlapján).
  2. A kiküldött emaileket hol látom, hol tudom módosítani a szövegüket/sendert/tárgyat, stb. (szépen küldi őket regisztrálóknak, de sehol nem találok wp admin felületen szerkesztő felületet, se ftp-n semmilyen könyvtárat hozzájuk)
  3. Buddypress valamely kiegészítője tud-e tagsági időt kezelni?
köszi
  1. közben rájöttem, hogy az adatlapon a tag tudja szerkeszteni a második regformot is, így nem szükséges rögtön regisztrációkor
  2. email még mindig kérdés
  3. kiegészítésképpen: olyan megoldást keresek, ami a buddypress tagjaim tagsági idejét ÉS jogosultsági szinteket is kezel (esetleg egyszerre 2 in 1)
köszi

Egyrészt; ez nem WordPress általános kérdés, ezért áhelyeztem a helyére, a BuddyPress témák közé.



Másrészt, a form-ot nem mezőnek szoktuk fordítani, hanem (jellemzően, helyzettől függően) űrlapnak. A field kapja fordításkor a mező nevet… :slight_smile:

Hogyan lehet azt beállítani a buddypressben, hogy a csoportokat nem regisztrált is láthassa? Jelenleg regisztrálnia kell mindenkinek, aki meg akarja nézni a csoport hozzászólásokat.

A csoport típusával: https://codex.buddypress.org/administrator-guide/group-settings-and-roles/#group-roles



https://www.google.hu/search?q=buddypress+group+post+visible&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=U2HFV5qEPMXR8ge40oLYCg

A beállításokat én is megtaláltam, látom, hogy van olyan lehetőség, hogy nyilvános… Az a gond, hogy beállításoknál a nyilvános van kipipálva, ennek ellenére mégsem nyilvánosak a csoportok. Ennek mi lehet az oka, azt nem találom.

Biztos, hogy a nyilvános csoportot jelölted meg nyilvánosnak? :slight_smile:



A gép is csak ember, csak annyiban más, hogy ő tényleg azt csinálja, amit mondanak/beállítanak neki - néhány, nyilvánvaló hülyeséget leszámítva.

Leírom, hogy hol van nyilvánosra állítva és mégsem nyilvános,

csak regisztrált felhasznál láthatja.


Csoport szerkesztése - Beállítások csoport szerkesztése:

Adatvédelmi beállítások

- Ez egy nyilvános csoport

Bárki tagja lehet a csoportnak.

Ez a csoport listázásra kerül a csoportok könyvtárban és a keresési eredmények között is.

A csoport tartalma és a tagok tevékenysége látható lesz minden oldalon.


Ezen kívül van még bármilyen hely, ahol bármit lehet állítani?