Buda Sablon

Szervusztok!Szeretném bemutatni nektek a témánkat melyet már egy bő hónapja készítünk, igazándiból nem egy ingyenes sablonról beszélünk ezért a tudása módfelett nagy és összetett. Teljes mértékben saját témáról beszélhetünk, az alapoktól indultunk el és úgy húztuk fel szintenként, rétegenként, hogy minél pofásabb, csinosabb és persze testre szabhatóbb legyen. A neve Buda lesz, mivel mi is magyarok vagyunk így muszáj ezt a vonalat megfognunk, így tehát, ha külföldi oldalra kerül fel azért csak meglepődne pár vevő vagy csak nézelődő, hogy miféle név ez.A célunk, hogy egy olyan egyszerű mégis összetett sablont hozzunk létre amelyet bárki megvásárol örömét fogja lelni benne és a lehetőségeiben. Amit fog tudni:
  [*]Admin menü

  [*]Egyedi háttérszín

  [*]Előre definiált hátterek amelyeket színezni is lehet

  [*]Egyedi háttérkép feltöltés

  [*]Egyedi élek amik az oldal széleit érintik

  [*]Logo feltöltés

  [*]Nivo Slider plusz a beállításai

  [*]Portfólió oldal

  [*]Galéria

  [*]Egyedi Widgetek (FlickR,Rólunk,Google Maps stb)

  [*]Cufon egyedi betűtípusok plusz feltöltés

  [*]Sidebar pozíció

  [*]Egyedi Footer szöveg

  [*]Szociális ikonok

  [*]Shortkódok amik elősegítik a cikkírókat

  [/list]


  Nos ezek a főbb tulajdonságai az sablonnak, hamarosan befejezzük és élőben is megnézhetitek. Természetesen xHTML és CSS Valid az oldal.

jónak néz ki. szívesen néznék egy fullos preview-t

Az még sajnos kicsit odébb van, van még csiszolni való rajta. De amint fent van a preview azonnal linkelem is. Remélem fog tetszeni mindenkinek! Gyors szép és persze magyar nyelv is lesz benne, mármint az admin menüben. Köszönjük az érdeklődést.Kihagytam pár funkciót, például, hogy lehet változtatni az oldal méretén, hogy teljes szélességben jelenjen meg illetve fix méretben.