breadcrumbs (elérési útvonal) SOS segítség!!!

Sziasztok kellene egy nagy segítség!

Nem működik a breadcrumbs a honlapomon. Vagyis legalább nem úgy ahogy kellene úgy dobja ki hogy Főoldal -> aktuális oldal neve…nincs elérési útvonal. Nagy valószínűséggel azért mert én oldalkat hoztam létre előszőr a honlapon és nem kategóriákat…utólag persze létrehoztam kategóriákat is de nem tudom összekapcsolni a lapokkal és gondolom ezért nem jó a breadcrumbs-s sem. Csináltam a kategóriákhoz bejegyzéseket és úgysem jött elő az elérési útvonal. próbálkoztam több programmal is de úgy sem jött össze. Weaver 2-es a honlap ha ez segít. Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!



Köszönöm a segítséget!

Szia,



nem teljesen értem a problémádat, de próbálok segíteni. Én úgy tudom, hogy oldalaknak nincs kategóriájuk és ha egy oldalnak nincs szülő eleme, akkor az bizony úgy fog megjelenni, hogy: Főoldal -> aktuális oldal neve. Mivel ez az elérési útvonala.



Cikkek esetén akár utólag is berakható a kategória, és akkor változni fog ez elérési útvonal. Több kategóriához tartozás esetén nem tudom, hogy melyiket jeleníti meg az elérési útban.



Én az alábbi bővítményt használom, nagyon jól állítható.



Breadcrumb NavXT



üdv, Gábor

Bővítmény nélkül is meg lehet oldani:

http://rotisoft.hu/wordpress-breadcrumb-plugin-nelkul/

Köszönöm szépen, sokat segítettetek… megoldódott a probléma :slight_smile: