Bővítményt keresek

Téma csiki csuki. Próbáljatok meg olyan címet adni a topikoknak amit kerestek. Pl.statisztika plugin Így könnyebb lesz a továbbiakban keresgélni a fórumban.

ÜdvEgy olyan bővitményt keresek,ami számolja a tényleges látógatók számát.Aki tud segítsen e ügyben.Ha nem tudtok bővitményt mondani,akkor egy kódót.

Google Analytics

Firestats

Egyébként megsúgom: SOHA nem fogsz olyan plugint/szolgáltatást vagy bármi mást találni, amely 100% pontossággal számolja a látogatókat, SOHA.

Én meg azt mondom, ha már lezártuk a témát, és csak a moderátorok tudnak beszélni, hogy ne használj statisztika plugint!Hallgass a jó öreg cetre, Charlie-ra; csak külső alkalmazást használj statisztika célra, mert mindegyik wp-statisztika (belső) bővítmény akkorára duzzasztja az adatbázisodat, hogy egy idő után a fal adja a másikat.És hallgass a jó öreg jasszra, manóra: nem találták még fel azt a statisztikát, ami a valóságot mutatja
  • akár kívánságod szerint,
  • akár a statisztika szerint    Öreg statisztikusok között jár egy mondás: “Adj két számot, és bármit kimutatok belőle.” Továbbfejlesztett verzió: “Az ellenkezőjét is.” :slight_smile:    A szükséges és elégséges statisztikát (általában) a szolgáltatód biztosítja, a többi csak csicsamicsa, vakítás. :wink: