Épp írtam és küldtem be egy bejegyzést amikor hirtelen ezt kaptam:
Quote:
Fatal error: Call to a member function do_blog_post_tweet() on a non-object in /xxxxxx.com/wp-content/plugins/twitter-tools/twitter-tools.php on line 740
Ezt a Twitter Tools plugin már jó pár hete használom, különösebb bajom nem volt vele, leszámítva, hogy időnként nem küldte be twitterre a bejegyzést.
És folyamatosan ez fogad most. hiába frissítem az oldalt, csak ez az error jön be.
Szerintetek?
Próbáltam, hogy kitörlöm a bővítményt ftp-n keresztül, de azután is ezt írta ki.
Ãrtam a tárhelyszolgáltatónak, még nem válaszoltak, de amikor végig kell menni egy ellenőrzésen mielőtt elküldöm nekik a problémát, azt írta a rendszerük, hogy nincs probléma az oldalammal.
Ftp-re fel tudok menni, mysql-be be tudok menni......
Sikerült megcsinálnom. bár magam sem értem a dolgot.
Annak ellenére, hogy írtam, hogy kitöröltem a teljes twitter tools mappát a bővítményekből és azzal nem mentem semmire, fogtam és csak a twitter-tools.php fájlt töröltem le, majd frissítettem az oldalt, majd visszahelyeztem.
Azóta jó az oldal. Vagy legalábbis ezen része. Ne kérdezzétek a logikáját. Mert szerintem ez nem logikus.
jaycee1981: ezek a twitteres pluginok néha teleirkálják a wp_options táblát az adatbázisban, és uninstall, valamint ftp-s törlés után is maradhatnak benne “szemetek” amik viszont új telepitésnél számitani fognak, sajna …
én a gyakorló WP-men vettem ezt észre, amikor felváltva próbálgattam a twitteres vackokat. aztán meg csak lestem azt a táblasort, hogy mennyi olyan dolog maradt benne a pluginokból, amik már rég nincsenek fenn
jaycee1981: ezek a twitteres pluginok néha teleirkálják a wp_options táblát az adatbázisban, és uninstall, valamint ftp-s törlés után is maradhatnak benne "szemetek" :) amik viszont új telepitésnél számitani fognak, sajna ...
én a gyakorló WP-men vettem ezt észre, amikor felváltva próbálgattam a twitteres vackokat. aztán meg csak lestem azt a táblasort, hogy mennyi olyan dolog maradt benne a pluginokból, amik már rég nincsenek fenn :)
Ezt nem tudtam. Köszi! :huh:
A másik problémámban esetleg nincs ötleted? Mert most konkrétan nem tudom megnézni milyen bejegyzések jöttek rss-en keresztül :(
pl a Google Feedburner-je. beteszed az oldalad feedjét oda, majd a Publicize menüben belemész a Socialize menüpontba, lenn aktiválod, és ott lesz, hogy Add a Twitter account. oda beirod a Twittered nickjét, aztán lenn Save.