Bővítmény, téma keresésekor hibaüzenet

Sziasztok!

A wordpresst feltelepítettem egy aldomainre.
Be is tudok lépni az admin felületre, de a következő hibaüzenetet kapom, ha megpróbálok bővítményt illetve témát keresni:
“Váratlan hiba. Valami baj lehet a WordPress.org, vagy ennek a szervernek a beállításaival. Amennyiben továbbra is fennáll a hiba, nézzünk utána a támogatói fórum oldalain.”

A tárhelyre feltelepítettem a témát, amit használni szerettem volna, így hozzá is tudok férni az admin felületen, viszont a Page Builder by PaceTheme plugin használatakor nem férek hozzá a modulokhoz, pedig a tárhelyen fent van a mappa.

Mi lehet a gond?

Köszönöm a választ!
Anna

Tudtok ebben segíteni? Mi lehet a hiba?

A szerveren/tárhelyen az fcurl nincs engedélyezve.

Köszönöm.

Sziasztok!

1-2 hete a Wp frissítés óta több honlapomon elszállt a visual composer (csak ennyi jelenik meg a szerkesztőfelületen, lásd csatolt kép).

Csak html kódban tudom szerkeszteni az oldalt. Formot nem tudok felvinni, mert sajátos shortcode-ot csinál belőle a Wp.

4.8.2 verziójú Wordpress-t használok és minden plugin frissítve van és WPBakery Visual Composer (Artbees Modified Version) 4.5.1-es verziójú. A fizetett sablont régebben frissítettem (elég sok egyedi programozás van ugyan a Child-ban, de a fejlesztőm azt mondta, hogy frissítéssel elszállhat az oldal, mert a könyvtár struktúrát azóta az update-ben teljesen megváltoztatták, így a visual composert sem nagyon kellene frissítenem. De nem is tudom megtenni, mert a WP-ben új változat nem jelent meg, az oldalukon pedig már nem tudok kérdezni, mert a licence véget ért…)

Mi a megoldás? Köszönöm előre is a segítséget!

 

Csinálsz a honlapból egy dev szálat, megnézed abban, hogy frissítéssel megmarad vagy elszáll. Ha elszáll, akkor a child témát utána kell igazítani. Gondolom a vc a sablonnal érkezett. Eléggé összetett bővítmény, kódturkálással ilyesmit nem fogsz megoldani benne. Esetleg megveszed a teljes licenszet a vc-hez külön és bőszen frissítgeted. Persze ebben az esetben is előjöhet a sablonnal inkompatibilitás. Tehát a megnyugtató megoldás az lenne, ha a gyereksablont a friss fősablonhoz igazítanátok.