bővítmény telepítési hiba

Sziasztok!

Wordpress bővítményt szeretnék feltelepíteni. Többet is próbáltam, de telepítési hibát jelzett. Nem tudja létrehozni a könyvtárat.Kb egy hónapja telepítettem bővítményeket, az akkor simán sikerült.Egy másik wp oldalamon is volt már ilyen, ott a fájl attributumoknál a 777-re való átállítás megoldotta a gondot. Itt is megpróbáltam, de nem sikerült úgy sem.

Aztán manuálisan kicsomagolva feltelepítettem a bővítményeket a plugin könyvtárba. Sikerült. Be is tudtam kapcsolni.

Viszont van hibaüzenet. Idemásolom:

Tudtok nekem valamit tanácsolni?Köszönöm-Warning: include(/srv/users/lelekmuhely/gyermekkineziologia.hu/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/yoast/i18n-module/i18n-module.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /srv/users/lelekmuhely/gyermekkineziologia.hu/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/ClassLoader52.php on line 186Warning: include() [function.include]: Failed opening ‘/srv/users/lelekmuhely/gyermekkineziologia.hu/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/yoast/i18n-module/i18n-module.php’ for inclusion (include_path=’/servers/php5_3/lib/php’) in /srv/users/lelekmuhely/gyermekkineziologia.hu/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/ClassLoader52.php on line 186Fatal error: Class ‘yoast_i18n’ not found in /srv/users/lelekmuhely/gyermekkineziologia.hu/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-admin-init.php on line 441

Melyik szolgáltatónál vagy?Mely bővítményeket próbáltad telepíteni?

A Yoast Seo plugint, meg egy csomó mást is próbáltam. Mindegyiknél azt irja, hogy nem sikerült mappát létrehozni.Manuálisan 3-at felmásoltam, működnek. A seo is működni látszik, de a seonál irja ki ezeket a hibaüzeneteket.

Most estére megjavult. Már enged bővítményt feltelepíteni. Nem értem az okát.A yoast seot letöröltem és újratelepítettem, így a hibaüzenet is megszünt.Lehet, hogy a szolgáltatónál volt valami…Azért köszönöm.

A Domain Zona nagyon rossz szolgáltató, tapasztalatból mondom.

Valószínűleg server permission hiba volt.U.I.: A PHP 5.3-t lecseréltem volna már PHP 5.6-ra.

https://www.lourdas.eu/blog/php-53-vs-54-vs-55-speed-and-memory-usage