Az ötleteitekre lennék kíváncsi. A helyzet a következő:
2 szerver
2 különböző WP blog
Az egyiken minden gond nélkül működik a bővítmények automatikus installálása admin menüből, a másiknál minden telepítés előtt kéri az FTP kapcsolódási adatokat ezzel a szöveggel:
Quote:
Kapcsolódási információ
A frissítés végrehajtásához szükség van a kapcsolathoz tartozó információkra.
Szervernév
Felhasználónév
Jelszó
Hitelesítő kulcsok:
FTP *
FTPS (SSL)
meg kell adni a helyet a szerveren, ahol a kulcsok megtalálhatóak. Amennyiben jelszó is szükséges, azz a fenti mezőbe kell beírni.
Kapcsolat típusa
Kapcsolat típusa FTP
FTPS (SSL)
Ennek előtte külön csemegeként anyázott tmp könyvtárra, hogy nem tud bele írni, meg nem találja, de azt sikeresen kikerültem a config.php-ba illesztett eme sorral:
Ha arra gondolsz, hogy az adminfelület Új bővítmény menüpont alatt kijelölöm a gépen lévő zip file-t, akkor úgy csináltam. Akkor kaptam ezt a hibaüzenetet.
Ha arra gondolsz, hogy az adminfelület Új bővítmény menüpont alatt kijelölöm a gépen lévő zip file-t, akkor úgy csináltam. Akkor kaptam ezt a hibaüzenetet.
nem, ez nem kézzel telepítés.
a kézzel telepítés azt jelenti, hogy letöltöd a plugint, kicsomagolod, madj belépsz a tárhelyedre FTP-n vagy amit adnak. Itt bemész a wp-content/plugins mappába, és ide felmásolod az előbb kicsomagolt plugint.
Aztán be tudod kapcsolni a Bővítmények között a wp admin oldalán.
Korábban azt írta valahol Akky, hogy a sablont nem tudja frissíteni. Lehet, hogy 2.8-a van már? Vagy lehet, hogy a sablon jelzi a frissítést, és lehet frissíteni?