Sziasztok!
Ma feltettem a WP Events bővítményt. Widgetbe kitettem az főoldalra és azt vettem észre, hogy innentől nem működik a profil rész belépéskor, nem mindig jelenítődött meg. Letöröltem a plugin-t és minden jó lett. Keresgéltem tovább az eseménykilistázók között, találtam egy Ajax Event calendar bővítményt, feltelepítettem, beállítottam, itt már működött a prifl rész az oldalon azonban a dashboardban az egyik bővítményem admin része nem akart betöltődni :huh: . Letöröltem az ajax calendar plugint és utána ismét minden jó lett.
Ilyennel még nem találkoztam azelőtt sose. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez? Már nem merek most felrakni semmi új bővítményt, nehogy valami tényleg elromoljon az oldalon :unsure:
Bővítmény-ütközés a jelenség oka. Két programocska, vagy azok részlete pl. egyidőben szeretne használni egy adatot, de nem tudják eldönteni, hogy melyikük használja. Amíg veszekszenek, az oldal azon része nem működik. 
Az ilyen megáll, nem látszódik, nem töltődik be, szétesik stb. jellegű hibánál azonnal ilyesmire kell gondolni, különösen, ha nem sokkal előtte valamit telepítettünk.
Nagyon ügyesen oldottad meg a kérdést; ilyenkor bővítményt kikapcsolni, vagy a /wp-content/plugins/ könyvtárban a bővítmény könyvtárát átnevezni célszerű, és megtekinteni, hogy alapos volt-e a gyanúnk.
Azt sem szabad elfeledni, ha ilyen bővítményt letörölünk, valószínű, hogy az adatbázisban is maradtak táblái - azt sem árt kipucolni.
Események kezelésére (foglalási lehetőséggel együtt) javaslom az Events Manager bővítményt.
Szia Győző!
A táblákban lévő szemetet most próbálom kiszűrni épp, és törölni.
Igazából nekem olyanra lenne szükségem, amibe beírom az adott eseményt, és kiteszi widget-be és a felhasználó is tud beküldeni új eseményt ami admin jóváhagyásával jelenne csak meg.
Ez éppenséggel tudja, csak be kell állítani, hogy milyen jogosultsági szintűek mit tehetnek. [Persze, gondolni kell arra is, hogy az egyik bővítménynél szükséges szabály a másiknál éppenhogy nem lenne előnyös…]
Hm…jól sejtettem, hogy a te általad javasolt bővítményt is kipróbáltam a fentebb említettekkel együtt.
Feltelepítem és amikor aktiválni kéne fehér lapot kapok, és innentől bárhova megyek csak fehérség van. Esküszöm nem értem ezt az egészet…
ÓÓ rájöttem 
Az oldalamon a W3 Total Cache bővítményt használom. Be volt kapcsolva amikor ezeket az event-es bővítményeket raktam fel.
A következőre jutottam: W3 Total Cache kikapcs -> Events feltelepít -> leellenőriztem, hogy a profil odal minden esetben betöltődik-e és IGEN!
Beállítottam a bővítményt, és kíváncsiságból végül visszakapcsoltam a W3 Total Cache-t is és láss csodát így nem zavarodik meg semmi. De ha úgy telepítem fel jelen esetben az Event-et, hogy a W3 be van kapcsolva akkor meghülyül.
Csak tudnám az ilyen jelenségrekre a magyarázatot :o
a cache=gyorsítótár. amibe nem kerül be -minden- ha be van kapcsolva mikor a bővítményt aktiválod 
Ebből adódik a furcsaság -szerintem-.
Üdvözletem Mágusok!
Próbálgattam egy két sablont az oldalamon. Miért ne élesben!
Az történt, hogy azóta egyik sablonnal sem működik a Widget jobb oldali sáv. Érdekességként pedig semelyik legördülő bal oldali sáv sem működik a widget részen csak a kattintható parancssorok. Mellékelek egy képet…http://www.hunstart.hu/error.jpg
Próbáltam a Wordpress fájlokat frissíteni,de nem járt pozitív eredménnyel a dolog. Valószínűleg az adatbázisba ékelődhetett akkor valami. A Wordsmith Anvil 2.2.1 sablon telepítése után lett ez a helyzet és azóta nem tudom visszacsinálni a dolgot. Természetesen nem volt mentett adatbázisom…
Mert olyan magabisztos voltam 
Hálás lennék, ha valami egyszerű megoldással segíteni tudnátok! Vagy bonyolult is jó lenne esetleg… 
Megoldódott a WP Filebase omlott össze nem tudom miért újraraktam és jó…