Bővítmény, sablon telepítése nem lehetséges

Sziasztok,

elöljáróban annyit, hogy sajnos elég járatlan vagyok mind a webes mind pedig a wordpress témában.

Egy web oldalt szeretnék készíteni wordpress segítségével, amit már faragok egy ideje, sablonok, bővítmények keresése, sablonok testreszabása… stb.

Regisztráltam domain nevet egy szolgátlatónál, lehet, hogy nem a legszerencsésebbre sikerült, mert a névben van egy kötőjel “-” is: www.i-fall.hu.

Eleinte nem volt semmi problémám a sablonok ill. bővítmények telepítésével de egy ideje nem sikerül az automatikus telepítés mert a következő hibaüzenet írja a program pl. az All in One SEO Pack telepítésénél:

Quote:

Telepítőcsomag letöltése: http://downloads.wor...e-seo-pack.zip…

Csomag kitömörítése …

A fájl másolása nem lehetséges. /opt/share/www/i/i-fall.hu/web/wp-content/upgrade/all-in-one-seo-pack.tmp/all-in-one-seo- pack/all_in_one_seo_pack-he_IL.mo

A probléma annyi, hogy a program a www/i/i-fall/web.... helyre szeretné másolni a csomag tartalmát ami természetesen nem sikerülhet mivel ez az elérés nem létezik. Azt nem értem hogy a /i hogyan került bele az elérési útba, illetve hogyan lehet javítani a hibát. Valamilyen elírás történhetett vagy ez a domain névből adódó valamilyen Wordpress függvény hiba? A régebbi Wordpress verziókban ez miért nem okozhatott problémát?

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Sziasztok.

Üdv: Molyo

Ennek nincs köze a wp-hez. A te tárhelyed ott kezdődik, ahol az elérési útvonalban az i-fail.hu van, ez a te ‘gyökérkönyvtárad’. Ami előtte van, az a tárhelyed fizikai elérési útvonala. Valószínűleg mappákba “csomagolták” az ügyfeleket, a te domained az i betűnél van, és ezért az i könyvtár.

Ha eddig nem volt ilyen jellegű problémád, akkor kérdezz rá a szolgáltatódtól, hogy nem buheráltak-e valamit a jogosultságokkal, mert gyanús, hogy jogosultság beállítási probléma lesz.

Köszi a tippet megkérdezem. Remélem ilyen egyszerű lesz a megoldás. smile.gif

üdv.:

Molyo