Sziasztok,
elöljáróban annyit, hogy sajnos elég járatlan vagyok mind a webes mind pedig a wordpress témában.
Egy web oldalt szeretnék készíteni wordpress segítségével, amit már faragok egy ideje, sablonok, bővítmények keresése, sablonok testreszabása… stb.
Regisztráltam domain nevet egy szolgátlatónál, lehet, hogy nem a legszerencsésebbre sikerült, mert a névben van egy kötőjel “-” is: www.i-fall.hu.
Eleinte nem volt semmi problémám a sablonok ill. bővítmények telepítésével de egy ideje nem sikerül az automatikus telepítés mert a következő hibaüzenet írja a program pl. az All in One SEO Pack telepítésénél:
Telepítőcsomag letöltése: http://downloads.wor...e-seo-pack.zip…
Csomag kitömörítése …
A fájl másolása nem lehetséges. /opt/share/www/i/i-fall.hu/web/wp-content/upgrade/all-in-one-seo-pack.tmp/all-in-one-seo- pack/all_in_one_seo_pack-he_IL.mo
A probléma annyi, hogy a program a www/i/i-fall/web.... helyre szeretné másolni a csomag tartalmát ami természetesen nem sikerülhet mivel ez az elérés nem létezik. Azt nem értem hogy a /i hogyan került bele az elérési útba, illetve hogyan lehet javítani a hibát. Valamilyen elírás történhetett vagy ez a domain névből adódó valamilyen Wordpress függvény hiba? A régebbi Wordpress verziókban ez miért nem okozhatott problémát?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok.
Üdv: Molyo