Egy multisite oldalhoz szerettem volna letölteni a Woocommerce Chinese Style bővítményt, de az eredménye az lett, hogy a hálózatkezelő admin felületem helyett csak a nagy fehér semmit láttam addig, amíg ki nem töröltem a mappáját.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Van esetleg valakinek valamilyen megoldási javaslata?
Köszönöm a válaszokat.
Töröld ki FTP-n keresztül ezt a bővítményt, nagy valószínűséggel helyreáll a rend. (Reméljük!)
Köszönöm a választ. Ezt meg is tettem.
Elnézést, amiért nem fogalmaztam meg pontosan a problémám. Szeretném használni ezt a pulgint, de nem tudom, hogy mi a gond vele, illetve, hogy hogyan tudnám működésre bírni?
Kompatibilis egyáltalán a verzió?
Másnál jelentkezett-e ilyen hiba? (Több ilyen hibabejelentés is van?)
Fizetős a bővítmény? (Van-e hozzá support)
Nemzetközi Woocommerce-s fórumokon írnak róla valamit?
A bővítménykezelő szerint kompatibilis.
Több fórumra is írtam már, nem kaptam sehol válaszokat, ezért nem tudom, hogy másnál jelentkezett-e hasonló hiba.
Nem fizetős a bővítmény.
Meg kéne próbálni másik szerveren, más körülmények között.
A bővítménykezelő szerint a 4.0.1-ig kompatibilis. És kaptál egy olyan választ is, hogy állítsd kínaira a wordpress-edet, akkor működni fog (vagy nem?) remélhetőleg.
Kipróbáltad?
És a szerzőnek írtál már?
Nem tudom kínaira állítani a nyelvet, mert nem jelenik meg az opció.
Nem akarom az egész hálózatot kínai nyelven látni, csak az egyik aloldalt.
Sokat törtem rajta a fejem, hogy mi legyen, sokat olvastam is utána. Valószínű, hogy a .po fájl segítségével fogom megoldani. Még sose csináltam ilyet, remélem sikerülni fog.
Nem is baj, ha az admin oldal nem lesz kínai, elég lesz csak ha a felhasználói felület megfelelő szövegei jelennek meg kínaiként.
Köszönöm az eddigi segítségeket, és valószínű, hogy fogok még segítségért fordulni ez ügyben.
Kínai csomag letölt
wp-content/language mappa tartalma feltölt
Aldomain admin - beálítások: alján nyelv
Ennyi és ez csak annak az 1 aldomain-nek állítja a nyelvét.