Bővítmény fejlesztés

Sziasztok!

Egy már meglévő honlapot kell teljes egészében lemásolnom. Ez már 90%-ban megvan, viszont vannak apróbb dolgok amikhez sajnos kevés vagyok. Nem szeretném kiírni az oldal nevét ide, viszont elég részletesen leírom mit kellene csinálni, remélem elég konkrét képet kaptok arról miről is lenne szó. A szecskadomisz@gmail.com-ra írjon akit érdekel, lehetőleg legalább egy közelítő árral és egy határidővel mikorra tud elkészülni vele. Csütörtök délelőttre meg kellene lennie, én az egész munkát 4-5 órára saccolom.
  1. Van egy “lakáslista” amit a TablePress nevű plugin csinál. Ehez felraktam a TablePress Extension: DataTables ColumnFilterWidgets nevű filter kiegészítőt, ami szerintem css alapon egyszerűen hideolja a nem releváns elemeket. Ezt szeretném kirakni a sidebarra, úgy hogy a látogatók bármikor tudjanak keresni, és csak a releváns találatokat felsoroló oldalt dobja be. Erre egy olyan megoldást tudok elképzelni hogy elrejtjük a filtert a lista felett, és az oldalsávra kirakunk valamit ami továbbítja a kívánt paramétereket.
  2. Van egy JS alapú egyszerű gyerekjáték amihez minden megvan, csak a hivatkozásokat kell átirogatni és berakni.
  3. Az Universal Post Manager plugin minden lakás adatlapjáról készít egy nyomtatható PDF verziót, ami jelenleg igen ramatyul fest, azt kéne kinézetileg formázni.