Bővítmény bekapcsoláskor hibaüzenetet küld

Pytheas sablont használok, és fel akarnám tölteni a BirchPress Scheduler - Appointment Booking & Online Scheduling plugint.

Nem engedi bekapcsolni, a következő hibaüzenetet írja ki:

A bővítmény bekapcsolása nem sikerült, mert végzetes hibát generált.

Warning: require_once(__DIR__/composer/autoload_real.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/horvath3/public_html/wp-content/plugins/birchschedule/lib/vendor/autoload.php on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/composer/autoload_real.php' (include_path='.:/opt/alt/php52/usr/share/pear:/opt/alt/php52/usr/share/php') in /home/horvath3/public_html/wp-content/plugins/birchschedule/lib/vendor/autoload.php on line 5

Ez pontosan mit jelent?

Köszönöm előre is a választ!

Csak ennyit: hiányzó fájl vagy könyvtár. Első körben próbáld meg újra feltölteni a bővítményt.

De mi köze ennek a php.ini-hez?

A címet (ami “php.ini” volt) kicseréltem.

Köszönöm szépen!

Azért ezt a címet adtam, mert többszöri feltöltési próbálkozásra is azt írta ki, hogy a php.ini beállítása nem megfelelő. Végül is, valamiért csak sikerült a feltöltés, de bekapcsolni nem engedi. Hiába töltöm fel újra, most sem engedi bekapcsolni, a fenti hibaüzenetet írja ki.

A php.ini azt mutatja meg, hogy a szerver milyen beállításokkal rendelkezik. Amennyiben a bővítmény feltöltésekor írja ki, akkor a tárhely-szolgáltatóval kell beszélned.

(Az FTP is jó megoldás lehet, bár a szerver beállításai attól nem javulnak meg.)

Igazából, a feltőltéssel már nincs gondom, ez sikerül.

De, már azt is próbáltam, hogy ftp-vel töltöttem fel a plugint (BirchPress Scheduler). De akkor is azt írja ki a bekapcsolásnál, hogy:

Warning: require_once(__DIR__/composer/autoload_real.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/horvath3/public_html/wp-content/plugins/birchschedule/lib/vendor/autoload.php on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/composer/autoload_real.php' (include_path='.:/opt/alt/php52/usr/share/pear:/opt/alt/php52/usr/share/php') in /home/horvath3/public_html/wp-content/plugins/birchschedule/lib/vendor/autoload.php on line 5

Pedig a használt Pytheas sablonnal kompatibilis a WordPress bővítménytára szerint.

E szerint kevés a php verzió a tárhelyen:

https://www.birchpress.com/forums/topic/fatal-error-when-trying-to-activate-plugin

Valóban, a php verzió nem volt elég. Köszönöm szépen!