'syska' wrote on '2011-11-22:
Szabályzatban ez a mondat nincs befejezve
Javítom. :)
Ezt viszont nem értem:
Miért lenne valakinek kötelessége érdeklődni? :unsure:
Gyakran előfordul, hogy nem értik, hogy mit kell elküldeni, mi legyen az SMS tartalma, és rosszul küldik el. Ezek után természetesen mindig a szolgáltató a hibás... Ezt szeretném elkerülni.
Egy normál, moderált képmegosztó nem működhet legálisan? Nem kéne ezt szétbontani, pl. nem lehet illegális vagy nagy erőforrás igényes oldal. Szerintem így kevésbé jó marketing szempontból, viszont korrektebb tájékoztatást adna.
A képmegosztók üzemeltetése nagy adatforgalommal jár, és jelentősen terheli a szervert. Egyébként se férne bele az adatforgalmi limitbe.
Pont lemaradt a mondat végéről és inkább úgy fogalmaznám, hogy nem használhatja seed-elésre, leechelésre.
A warez szó magába foglalja az illegális letöltőoldalak megosztását is.
Ezt miért? Komolyan érdeklődöm, hiszen ez legális és reklámot úgy sem akarsz/akartok kitenni, így azok szabályaiba sem akadna.
A 18+-os témák mindig is vonzzák a látogatókat, és ha már 18+-ról beszélünk, általában nem regények megosztása a téma. :) Ergo vagy kép- vagy videómegosztó.
Ez emelhető kérésre?
Igen, emelhető, de spam-elésre nem használható!
Ezt miként állapítod meg? Ha valaki odatesz egy domain-t, amin van egy kis oldal. Csinál egy /files/ mappát, amibe betesz rar-okat. Például irodaszer témájú oldal és feltölt mondjuk papir1.rar-t, egészen papir65.rar-ig. Akkor ez minek számítana? Honnan tudnád, (illetve milyen jogon), hogy a rar fájlok miket tartalmaznak?
Ha a rar állományok nincsenek publikálva az oldalon, vagy a letölthető állományok száma jelentősen meghaladja az egyéb tartalmak számát az oldalon, akkor háttértárnak minősül.
Automatikusan nincs és az is csak lehet, hogy van ilyen kérdésesen? Továbbá mi az, hogy havonta egyszer? Kétszer már nem lenne jogomba kérni a biztonsági mentést? :mellow:
Hetente manuálisan készül adatmentés az egész szerverről. Természetesen kérni lehet, de nem biztos, hogy meg is kapja az illető. A honlaptulajdonosok ill. webmesterek dolga szerintem az oldal épségéről gondoskodni.
Plusz kérdés: Link katalógus mehet? (Csak toplistát említ a szabályzat, h nem lehet)
Nem kötekedésként, véleményként írtam amit írtam.
Igen, mehet. A toplista is csak a szerver terhelése miatt nem megengedett.