Böngésző és galéria segítség kérés

Sziasztok!Elnézést, ha már valahol szerepelt ez a kérdés, végigböngésztem több topicot, de nem találtam rá választ.

2 dologban szeretném segítségeteket kérni. Eddig html oldalakat készítettem, most kezdem beleásni magam a wordpress-be.

Készítettem egy új oldalt, és nem találom a hiba megoldását.


  1. Chrome-mal, Explorer-rel megnyitva tökéletesen működik a főoldalon levő slidebar, Firefox alatt a képek balra elcsúsznak.


  2. Galériaként a 'Gallery 3.8.6" plugint tettem fel, a Nextgen-nel és a Lightbox-szal nem értem el eredményt. Ez a galéria tökéletesen megfelelne a célnak, könnyen kezelhető, személyre szabható. Az a gondom vele, ha megnyitom a a Galérián belül a Fotókat, akkor szépen behozza a 3 albumot, de ha belépek akármelyik albumba, akkor a jobb oldali widget sort bedobja duplán. Egy frissítés, és eltűnik. Ugyanez előjön, ha rákattintok a “Vissza az albumokhoz” linkre. Egy frissítés után itt is eltűnik.    Az oldal elérhetősége: www.dombodogcentrum.hu    Köszönöm előre is bárki segítségét. Bízom benne elnézőek vagytok egy wp-s kezdővel, mindenki volt kezdő egyszer. :slight_smile:    Sziasztok: Hajni

Sziasztok!Senki nem tud segíteni? Esetleg tudna valaki egy olyan fórum linket berakni, ahol választ kaphat a kérdező?

Alig 12 napja kértem segítséget ebben a topicban, majd napokkal később válasz hiányában egy másikban is feltettem ugyanazt a kérdést.95-en megnéztétek, köszönöm a rengeteg választ, itt tényleg nagyon fontos, hogy segítsünk egymáson. Ezek után azt hiszem törlöm a regisztrációm, mert válaszra itt úgy tűnik nem mindenki kap segítséget. Szomorú, hogy egy komoly fórum mégis ilyen komolytalan. :frowning: Remélem azért akad pár kiváltságos személy, akinek adtok is tanácsot, ha elakad valahol.

További szép estét mindegy kinek! :frowning: