Böngésző ellenőrző

Üdv mindenkinek!Keresek egy olyan plugint ami figyelmezteti az oldalra látogató személyt ( felugró ablak, vagy akármi figyelemfelkeltő), hogyha google chrome vagy Internet explorer-t használ ( 9es verziót használhat), hogy az oldal normálatlanul jelenik meg és töltse le a Mozzila Firefox-ot ( beis linkelheti azt a szép kis gombot ami néhány oldalon kint szokott lenni, hogy letöltés most)

  1. Használd a Fórum keresőjét!
  2. Használd a Google, Bing, Yahoo, Ask stb. keresőket!    Mindegyik ingyenes, és a Fórumban is volt róla szó párszor.    Már most szólok, hogy válaszadáskor ne idézd az előtted szólót; kétszer (másik helyen) már figyelmeztettelek, a harmadik helyen egyszerűen töröltem, de nem kellene. Már csak a Szabályzatban foglaltak miatt sem… :wink:

hm, azért ahhoz nagyon durván tákolt wp-nek kell lennie, ha ennyire nem jelenik meg ie és chrome alatt! :unsure:

Üdvözlet!Én is belefutottam egy IE(bigeyes.gif problémába két WP oldalamnál is. Ám a dolog rejtélyes, mert végig figyeltem, hogy néz ki IE-ben. S mindig rendben voltak a dolgok. Napok óta lényegében készek az oldalak, de mára (vasárnap) szabadságra ment valami az IE-vel kapcsolatban.

Chrome-ban és Firefox-ban most is rendben van minden.Linkek:Egyik weblap:

CÉGISMERTETŐ: http://www.aquasolar.hu/

REFERENCIA: http://www.aquasolar.hu/referencia/Másik weblap:

OKTATÁS: http://www.jap.stelliumpress.hu/Furcsa, hogy szinte egy időben bejön ugyanaz a hiba két weblapnál is: a headeren, a menün, és az oldalcímen kívül nem mutat mást; sem oldalsáv, sem tartalom, sem lábléc. S elvileg nincs különbség a mellette lévő oldalhoz képest, ahol minden rendben.Vajon mi lehet a (közös?) hiba?

Egy lezáratlan div tag után kezdenék kutatgatni. :slight_smile:

Köszönöm a választ!

Én is gondoltam rá, csak az nem logikus számomra, hogy a többi rendben lévő oldalt is elvileg (?) ugyanaz a php generálja. Vagy nem?

Akkor az egyik miért jó a másik miért nem?

Gondoltam már, hogy újra felmásolom (felülírom) az idevonatkozó fájlokat, de nem tudom hogy csak a sablont vagy az egész WP-t a CSS kivételével. Délután lesz rá időm és kipróbálom…

A Firefox és a Chrome képes arra, hogy az ilyen jellegű hibákat valamilyen szinten kezelje. Az IE butuska kicsit. :wink:A hibafelderítéshez használd a Firebug-ot.

Köszönöm Győző az odafigyelést.Megvan egyébként a hiba. Okulásul mások számára…Bár kínosan ügyelek rá, hogy mindig txt formátumú formázatlan szöveget vigyek be, most valahogy nem figyelhettem oda (siettem talán?)A hasznos tartalom elé ez a szörnyű kód (vagy ehhez hasonló) került mindhárom belinkelt oldal esetében:

Code:

Normal

0

21

false

false

falseMicrosoftInternetExplorer4Elrettentő például szolgáljon mindenkinek! :)


A fenti katyvaszt kitörölve a bejegyzés forráskódjának elejéről minden helyreállt.


Halleluja!

Bocsánat! Véletlenül kétszer küldtem el, egy kis munkát adva az adminnnak…

orvosolva… :slight_smile:Tehát, a kezdőknek is: ha valahonnan szöveget akar valaki bemásolni a Ctrl-C Ctrl-V módszer helyett a Ctrl-C-vel kijelöl, és a wordpress szerkesztőjének W vagy T betűkkel jelölt ikonjára kell kattintani, és a felkínált mezőbe kell a Ctrl V-vel szöveget bemásolni.Nem árt még ezt követően is belenézni a szerkesztő html üzemmódjával, nem maradt-e olyan iszonyat benne, mint amit stellium barátunk is leírt.Stelliumnak pedig egy piros pont, hogy tapasztalatát, okulásképpen, megosztotta a Közösséggel. Köszönjük szépen!