Blogtár szó eltüntetése

SziasztokTúl vagyok első wordpress telepítésemen, és választottam egy sablont, amelyet át szeretnék szabni. Eddig joomlaval és drupallal bohóckodtam, de máris elakadtam a wp-vel.

Arra már rájöttem, hogy a sidebar-ból a megfelelő sorok törlésével el tudom tüntetni az archivumot és a többit ami nem kell.

Van egy vízszintes főmenüm, amin kívül szeretnék egy másik függőleges menüt oldalra, ha jól gondolom a sidebar-ba. Ekkor észrevettem, hogy van egy Blogtár nevü rész ahol külső linkek szerepelnek. Ezek helyére az oldalon belülre mutató linkeket szertetnék tenni, ha ezt a menü kialakítást ajánljátok. Hogyan tudnék másik menüt beszúrni oldalra? Ha jó nyomon járok ezzel a Blogtár linkek-kel, akkor kérlek áruljátok el a Blogtár feliratot hogyan tudom eltüntetni? (látom, hogy az admin felületen lehet szerkeszteni, és új kategóriát létrehozni, de én el szeretném tüntetni).köszönöm a segítséget

A blogtár a blogroll fordítása. Maga a fordítás benne lakozik a .po és .mo fájlban. Bármire átírhatod (a slugot ne feledd kitorolni).A linkkategóriákban pedig ki tudod törölni a hozzátartozó, benne lévő linkeket, és sajátoddal láthatod el.