Blogger Szövetség

Robiwolf!Most őszintén!Mi a fene köze van a Presszó rovatban szereplő Bloggerszövetség topicnak a Te csillagászati kedvtelésedhez?Miért nem akarod már észrevenni, megtanulni és alkalmazni, hogy EZ NEM CHATVONAL!Azért vannak a témák rendszerbe szedve, hogy a később érkezők egy pillantással áttekinthessék, hogy melyik részleg érdekli őket, és oda mennek, ott keresgélnek.Ha a szaros gumicsizmára rádobod a tiszta inget, arra meg a büdös zoknit, a tetejére a csokitortát, akkor gyakorlatilag a gumicsizmapucoló, az öltönyhöz inget kereső, a zoknit mosni szándékozó és egy jó kis édességet enni kívánó is csalódottan fog távozni…Mindent a maga helyére!Most szíveskedj a hozzászólásodat (a csillagászatosat) kijelölni, és a Presszóban, ha szeretnél a csillagászatról beszélni, nyiss egy új beszélgetős témát, pl. “robiwolf csillagászata” címmel, és oda másold át a kijelölt szöveget. (Látom, hogy jelen írásom közben a Fórumon vagy, tehát kapsz fél órát az akció elvégzésére, aztán, ha van új topic, ha nincs, a nem ideillő témádat törlöm.)Köszönöm megértésedet!U.i.: 00:14-kor törölve

Szervusztok!Előre is elnézést, hogy új témát nyitok emiatt, de szerintem ha igaz, akkor fontos és érdekes lehet a téma, hiszen a WordPress-t legtöbben blogolásra használjuk.Témaindítónak itt van egy érdekes link az indexről: KlikkVélemények pro és kontra?

Jó is lenne ha vizsgaköteles lenne. Legalább nem blogolna minden jötment, útszéli, chat.hu-s figura, mert ezek csak webszemetet gyártanak.

hát, figy, az én szememben a te oldalad is csak a szavaiddal élve webszemét. szóval nem kéne ilyet mondanod.

Ha az én oldalam webszemét akkor igen sok kukás és csöves hemzseg benne.

nézőpont kérdése, hogy kinek mi a webszemét. de te mondtál ítéletet, és látod, ha feletted mondanak, milyen szar?mellesleg ez egy pojén (a szövetség) nem komoly dolog.

No, és itt el is érkeztünk 2 hozzászólás után ahhoz a bizonyos kérdéshez, hogy kinek mi számít “szemétnek”, ergo ebből megint csak viták lehetnének… én személy szerint azt mondom, hogy aki tud helyesen írni -ha nem, az FF már alapból javítja a hibákat :wink: -, az írjon… mert ha érdekel valakit, elolvassa, ha senkit se érdekel, úgyse olvassa el senki, ergo nem fog senkit zavarni…És ha már kultúra, és miegymás: Először mindenki a saját háza táján rakjon rendet. Mióta szokás nyilatkozni napszemüvegben,lehajtott fejjel,sörrel a kezünkben??Amúgy szvsz én is falra mászok a különféle toplistás oldalaktól :wink:

Ítéletet és kritikát bárkitől elfogadok, ha szar ha nem, én úgyis csak a látogatottság és a “f@sz@ az oldal” fórumbeszólások itéleteit veszem hivatalosnak.

Amúgy tudom hogy poén.

Nem találom a rendeletet, érdekes lenne jobban utánajárnom, mert nekem kicsit szagos az egész.

Számomra a függetlenség mindennél fontosabb. Érdekes módon erre az engedélyhez kötött blogolásra külföldi példa se nagyon akad. Nagyon észak-koreai íze van az egésznek, és úgy látom, hogy az indexesek mégis nagyon örülnek neki.

Addig viszont nem szeretnék nagyon konkrét véleményt mondani, míg el nem olvasom a jogszabályt, rendeletet, vagy mittudomén micsodát.

MaXX: Ez csak egy általuk kitalált “belső poén” vagy valamiféle álom, ugyanis ez a drágalátos “jogszabály”, amit ők megtettek, lehetséges, hogy egy csöppet törvény-ellenes lenne :wink:

Ez nagy hülyeség. Az emberek akik leülnek és regisztrálnak egy blogot vagy éppen saját domain alatt mondják el amik bennük van az számukra értékes. Lehet mások számára nem, de neki igen. Szóval ennyi erővel Julika aki Miley Cyrus-ról akar olvasni, az én blogom egy hülyeség, mert nem tudja mi az a wordpress. Szóval kinek mi. Valami reki kell a blog pötty hunak is. De kicsit unom már az ottani csirkéket, akik egy retek bloggal elindulnak nulla szakmai tudással és írnak egy két posztot amit az index felkap és ők lesznek az istenkirály okos IT guruk vagy progi szakemberek. Nem az zavar, hogy híresek, hanem hogy valamelyiket túl nagyra becsülik. Ennyi erővel amúgy én meg csinálok egy szexszövetséget. Csak az a nő szexelhet majd aki átment a vizsgán. Én leszek a viszgabiztos és nagyon válogatos vagyok ám. Nem lenne túlnépesedés.

Ehh, én is egyfajta rosszul sikerült médiahekkre gondoltam, csak mostanában annyiszor szívatott a hatóság, hogy már ezt is kénytelen vagyok bevenni…Balou, ha igazad lesz, akkor megyek egy sörrel :wink:

Efrud: azt hiszem abban simán egyet érthet mindenki itt, hogy ha a mi blogjainkat is az origo, vagy index címlapján linkelhetnék mondjuk napi 12 órában, akkor a látogatottság (mint fokmérő) igencsak előkelő honlappá nevezné azokat.Sportszerűtlen előnnyel indulnak azok a bloggerek, akik ezt a fajta létrát kapják a feljebbjutáshoz, bár az is igaz, hogy jó témát választva nem kell a népszerűnek tartott portálok segítségére szorulni. És az is igaz, hogy engem nem igazán a látogatottság, hanem a függetlenség érdekel. Éppen ezért hoztam fel a témát. De már látom: naiv vagyok, egyből elhittem a hoax-ot. Mi tagadás: ügyesek.

Ennek a “riporternek” nevezett ürgének már láttam néhány adását, mindig ilyen kamu hülyeségekkel szórakozik,szóval amikor megláttam, már húztam a képem, hogy milyen hülyeséget találtak már ki megint…

Egyébként jó téma, csak nem tudom hogy pattan ki ilyen a fejükből? :smiley: Ám mindig csinálnak valamit. Szerintem már a bugot is ők gyártják, hogy legyen mire figyelni. :smiley:

Nem ezek csinálták anno azt a médiahekket, amikor kitalálták azt a tamagocsi-temető a löszfalban?

Jó ez, remélem sokan bekapják majd a horgot :lol:Amúgy minap beszéltem egy prof php programozóval, számára meg az összes WP “webszemét”… - pár éve, úgy 10-12 éve csak nekik, php programozóknak volt privilégium a honlapépítés, most meg ugye bárki csinálhat honlapot - sokaknak ez igen csak böki a csőrét. :cool:Szerintem meg az igazi nagy számítógépguruknak, mérnököknek, akik már nem is ebben a dimenzióban képzelik álmodják meg a következő internetes korszakot, számukra meg az átlag php, vagy Windows, vagy akár a Linux stb.stb… is “szemét”… Kinek a pap…De ha jól tudom, elméleti síkon már ezek a fizikai processzorok is elavult technikának számítanak…, valahol a mesterséges intelligencia és a természetes sejtek (amik majd a processzort fogja felváltani) közt járnak a tudósok, ha jól emlékszem, nem?Szóval mindig van, volt és lesz, aki “lenéz” majd a tudatlan tömegre…, és azt mondja, “szemét” amit csinálnak…

Ciki, mondjuk a médiahekkbe most én is belesegítettem picit…irritated.gifAnnak megítélését, hogy mi a webszemét, és mi nem, azt bízzuk az olvasóra, és akkor nem lesz vita. Én élvezettel olvasok szinte minden blogot. Amelyik kevésbé tetszik, vagy nem érzem magamat megszólítva, azt pikk-pakk elfelejtem, és nem lépek rá többet. Ez amolyan Web-Darwin dolog: vagy letisztulsz, vagy kipusztulsz.De mint látjátok a fentiek alapján az átlagnál valamivel naivabb vagyok, de már megnyugodtam, és nem félek a mumustól. Csupán azt az atomnyi hitelét vesztette el nálam az index, ami eddig megmaradt a sok általa publikált sületlenség miatt.

Ez a blogger szövetségesdi a véleménynyílvánítás szabadságának korlátozása lenne.

Ha szigorúan jogilag nézem a dolgokat, ami pedig alkotmányos jog.

Éljen az uburkaszezon, vagyis a blog.hu PR-fogása

:slight_smile: :slight_smile:

Ezzel teljesen egyetértek.