Sziasztok!
Egy olyan plugint keresnék ami abban segít, hogy a főoldalon az összes bejegyzésemből teszem azt az első 150 karakter látszódjon.
Keresgettem minden fele. Egy-két “excerpt”-es plugint ki is próbáltam, de vagy nem volt kompatibilis [twenty eleven].
Előre is köszönöm a segítséget.
Jack
Ha a főoldalon az összes bejegyzés tartalmát meg akarod jeleníteni, kivonat formában, akkor beállítod az olvasási beállításoknál, hogy mondjuk jelenjen meg 1000 és akkor az összes bejegyzés megjelenik a főoldalon. De ez nem túl jó dolog, hogy ennyi mindent szeretnél főlapra szerintem. Elég lassú lesz az oldal. Igazából erre nem kell plugin.
Ahhh! Köszi a választ.
Ellenben valóban nem akarok sok ezer bejegyzést, de ez főleg egy szakmai blog lenne amit terveink szerint sokan olvasnának. [Jelenleg 5 blogolonk lenne].
Az eredeti ötlet az lenne, hogy minden bejegyzés megjelenne a fő oldalon “kivonatként” és csak ha ténylegesen érdekli akkor rákattint és egy “új oldalon” (ahol csak az a cíkk/bejegyzés van) tudja elolvasni és igény esetén kommentelni a bejegyzést.
Lényegében eléggé kellene a rövidítés. Jelenleg a legrövidebb bejegyzés is 1,5 oldal word-ben és így csak a listában látja hogy milyen korábbi bejegyzés volt.
Ha esetleg ezek alapján (tudom, hogy sok az igényem) tudnál/tudnátok segíteni akkor annak nagyon örülnék
Köszönöm, Jack
Idő közben sikerült megtalálnom a megoldást. Ott volt az orrom előtt
Mégpedig? Hogy az utókor ne izzadjon rajta annyit, mint most te…
Mégpedig? Hogy az utókor ne izzadjon rajta annyit, mint most te... ;)
Nos lehet hogy rosszul írtam le, de a végeredmény ugyan az lett.
Ott, ahol a szöveget adom meg van egy "Tovább tag beillesztés" funkció.
Én így gondoltam a dolgot (http://blog.slmbox.eu/), persze jobb lenne szerkeszthető módon, de egyenlőre nekem ez elég, majd ha lesz rá időm ...
Persze ha talál valaki egy tényleges plugint az szintén megköszönném
Üdv, Jack