blog.harder.hu

Nemrég kezdtem blogolni, egyelőre új vagyok ebben a műfajban. :slight_smile: Skin nem saját (az készül), egyelőre inkább csak felmérem milyen lehetőségek vannak (mind blogolásban, mind pedig a WP-ben) de élvezem.cím: blog.harder.hu

Azóta már saját skin került a blog alá, mind grafikailag, mind pedig sitebuildre. A theme alapja a sandbox volt, melyből mindent töröltem css terén és 0-ról építettem fel a kódot.

nem is valid :stuck_out_tongue:

(html se)

xmlbe az olyan tag-nek aminek nincs lezaroja, akkor a végére />-et kell rakni& nem lehet igy linke (se), html entitásként rakd be.

charlie, megnézted Te hogy ami miatt nem valid, az vajon az én kódom-e vagy beillesztett külsős, statisztikai kód? :wink:

Amit írtál, azzal én is tisztában vagyok, de az ilyen cuccoknál tudtommal nem lehet módosítani a kapott kódot.Egyébként úgy emlékszem, hogy valahol van a neten leírás arra, hogy lehet a statgép kódot úgy betenni, hogy ne rontsa el a validálást, rákeresek majd, thx.

Szerintem a google analytics egy kiváló alternatíva lehet. Teljesen valid xhtml és minden funkcio megvan benn ami egy webmestert érdekelhet.

dehogynem lehet odositani a kodot.

le is irtam, hogy mit kell tenni.ami az url-ben sima &-jel, azt &amp-ent rakd be.attól még mukodni fog, mert a bongészo azt sima & jelkent ertelmezi.attol, hogy atirod a kodot, miért ne menne?

elobb olva, es utana mondj ilyeneket.