blog.farkasdaniel.hu

Sziasztok!A napokban találtam rá a WordPress-re, erre a nagyszerű programra. Végül el is indítottam blogomat, ahová leginkább a saját fényképeimet töltöm fel, illetve a webprogramozással kapcsolatos tapasztalataimról fogok beszámolókat írni.

Szia Dániel,

Megnéztem, kellemes. Sokkal jobb, mint a főlapod.Írd le, hogy mit hogy csináltál, miket használsz.

Szia!Köszönöm a látogatást. Megnéztem én is az oldalaidat, hihetetlen milyen sok mindenre jó a WordPress.Nekem leginkább a galéria bővítmények kellenek, ezek között néztem szét, még nem vagyok teljesen elégedett, lehet, hogy fogok a mostani beépülőkön változtatni. Mármint lecserélem, meg kutatok olyan után, ami jobban tetszik.Elsőre nem is ezzel a blogmotorral kezdtem, de mikor megnéztem a próbatelepítésem, rögtön átálltam rá :slight_smile:Nekem annyi könnyebbségem van, hogy a szerver a sajátom, illetve eleve webprogramozó, linux-admin vagyok, így jobban boldogulok a problémákkal.Sok widgettet, plugint kipróbálok, aztán ami tetszik, azt használom. Szeretnék még találni olyat, ami megmutatja, hogy egy bejegyzést hányszor olvastak, és kellene egy e-mailes ajánló (“küldd el barátodnak a linket” típusú").

Szervusz Dániel! :slight_smile:Egy bejegyzést hányszor olvastak: http://www.alleba.com/blog/2007/03/27/wordpress-plugin-daily-top-10-posts/E-mail-es ajánló Lesterchan művei közül a wp-email, de a többire is érdemes ránézni: http://lesterchan.net/wordpress/category/plugins/wp-email/

Hálás köszönetem, Győző!Megnézem őket. :slight_smile:

Azt hiszem a FGY által ajánlott csak napi szinten számol.

Ez örök: http://rmarsh.com/plugins/popular-posts-plugin/

Igen, közben megnéztem én is a plugint. Nem is ezeket keresem, de lehet, rosszul írtam le, mit szeretnék. :slight_smile:Nekem olyan stuff kéne, ami egy-egy bejegyzés, post láblécében (ahol pl. az is megjelenik, mikor került fel a blogra) megjeleníti, hányszor olvasták.Kerestem, hogy ezt az alap WP tudja-e, de még nem találtam.

Én azt hiszem a recent-post plugint használom.

Megnézheted az eszeterkezimunka.hu/blog-on és a foltvarázson is működés közben.

Mondta Győző, hogy nézz körül ott ahova küldött… (mér nem?)

http://lesterchan.net/portfolio/programming/php/#wp-postviews

Az általam ajánlott bővítmény nem csak napi számláló, hanem “örök”-számláló: mutatja, hogy a feltöltés óta hányan nyitották meg olvasásra, és hányan aznap. A napi számlálást újra indítja, naponta. :slight_smile:Az admin felületen pedig a napi legnépszerűbbet, és a 10 legnépszerűbbet is megjeleníti (de ki is lehet rakni widgetben).Kis testi hibája az, hogy számolja a saját kattintásokat, és az oldallapozást - de egyik ilyen bővítmény sem tökéletes. Ez egyike a legegyszerűbbeknek és jól használhatóknak. :slight_smile:Ja, és ott jeleníted meg, ahol akarod, az rád van bízva, a sablonodon belül bárhol.A Könyvelőiroda és Partnerei Közösségi oldal Pécs, valamint a Könyvelőiroda Pécs oldalakon működés közben megtekintető.

farkasdaniel: olvasd el amit linkeltek neked. elmondásod szerint neked AZ kell!Utánaolvastam, és tényleg a FGY által linkelt mindent számol, visszovonom korábbi postom állításást.


T_H wrote:

Én azt hiszem a recent-post plugint használom.


Megnézheted az eszeterkezimunka.hu/blog-on és a foltvarázson is működés közben.

Tévedtem.


Postview plugin ami ezt csinálja nekem

Jó, jó, köszönöm! :slight_smile: Átnézem jobban, tegnap este csak futólag tudtam megnézni, s hirtelen mást nézhettem.