blog és statikus menüpontok egy sávban

Sziasztok!

Új vagyok még WP-téren, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni.

Hogyan lehet megoldani ezt:

Csinálok 4 statikus oldalt, ezeket a felső (vízszintes) menübe állítom be, ez mellett pedig készítek egy blogot a WP-ben, amibe folyamatosan érkeznek a bejegyzések, de a blog menüpontját (gombját) a statikus oldalak gombjai mellett szeretném szerepeltetni ugyanabban a sávban?

Tehát a vízszintes menüben szeretném szerepeltetni a statikus menüpontokat, és a blog menüpontját, valamint a későbbiekben ugyan ide szeretnék egy fórum menüpontot is.

Bízom benne, hogy választ találok kérdésemre!

És bocsássátok meg nekem, hogy még tudatlan vagyok e téren!

Nem vagy tudatlan, csak még nem nézted át a wordpress-lehetőségeket a beállításokban. :slight_smile:

Pl. az admin oldalon a Megjelenés ----> Menük menüpont pontosan ennek megalkotására szolgál. (Feltételezve azt, amit nem írtál, de remélhetőleg úgy van: a WP aktuális verziójáról van szó…)

Nagyon köszönöm a segítséget! Próbálkozom.

Ez eddig rendben is lenne, de, ha a Megjelenés / Menükben alkotok valamit az nem jelenik meg a főmenüben, csak a widgetek között egyéni menüt hozzáadva az oldalhoz.

Ennek hogy kéne működnie valójában? Vagy csak én nem vettem észre valamit?

ha a sablonod támogatja a menüket akkor a menü elkészítése után, a menü elemeinek beállításának helyétől balra van egy lenyíló listákból álló rész. annyi lenyíló lista van ott, ahány menüt tartalmaz a sablonod. a lenyílóból kiválasztod a menüdet és mented. frissítés után megjelenik a változás a front-end-en

Nagyon szépen köszönöm! Bár eddig is próbálgattam, valahogy mégsem látszott meg utána az eredménye :slight_smile:

Mindegy, biztos valamit kihagytam… vagy nem tudom, de most az a lényeg, hogy működik!

Köszönöm!!!