blog.domain.hu/wp/ helyett blog.domain.hu -t szeretnék

Sziasztok!

Hogyan tudom megoldani, hogy a subdomaines blogjaim ne egy alkönyvtárba mutassanak. Nem tudom, csak alkönyyvtárból installálni a Wordpress Mu-t, így felraktam a domain.hu/wp/ alkönyvtárba. Minden rendben is ment, és működik, létrehozza az aldomaint, de mindig a blog/domain.hu/wp/ be mutat minden aldomain, én pedig természetesen szeretném ezt eltüntetni.

Tehát a kívánt eredmény: blog/domain.hu és blog1.domain.hu, stb.

Fogalmam sincs, hogy jönnek létre az aldomainek, de azok rendben vannak. Előzőleg megkértem a szolgáltatót, hogy aktiválja a Wildcardot - őszintén szólva ehhez nem értek. Altiválva is lett.

Kipróbáltam az installálást úgy is hogy a blog helyéül bearom a Server Address:-re domain.hu-t vagy blog.domain.hu-t írok, de mindkét esetben a /wp/ könyvárba irányat.

Úgy kellene installálni esetleg, hogy eleve “saját kezűleg” létrehozok egy adlomaint, pl. blog.domain.hu és onnan installálom?

Remélem tudtok segíteni, mert elakadtam.

Üdv:

István

úgy, kéremszépen, hogy fogod a googlét és beírod, sőt, itt is le lett már ez írva.

Szervusz kashmir!

Charlie válaszának második része itt lelhető fel, talán ettől kezdve olvass bele egy kicsit:

http://forum.word-press.hu/post/7087/#p7087

És itt, a Fórumon is van kereső: legfelül a második sorban, balról a negyedik, aminek “Keresés” a felirata. :slight_smile: