Blog a Blogban

Sziasztok.

Van egy alap oldalam,fórum stb…

Szeretnék érdeklődni hogy van e olyan bővítmény ami blogot képes kezelni.

Tehát,ha belép a felhasználó akkor tudjon saját blogot indítani.

Kérlek segítsetek

köszönöm

Wordpress nem felel meg? MU része (MultiUser) része képes ilyenre, plugin nélkül is akár!

'syska' wrote:

Wordpress nem felel meg? MU része (MultiUser) része képes ilyenre, plugin nélkül is akár!

szia tudnál egy letöltési elérhetőséget adni?Mert nem találom sehol

köszi

Itt egy leírás: http://devilsworkshop.org/wordpress-3-0-enable-wordpress-multisite-tutorial/

Az MU-s rész használatához pedig érdemes a wordpress.org -on olvasni, keresgélni.

Sziasztok,nekem mégsem megfelelő ez a multi site,nem akarom hogy a felhasználóknak ennyit kelljen szenvedni hogy legyen oldaluk.nekem csak egy sima blog plugin kellene,ad neki egy címet leírja amit akar tele tűzdeli képekkel és amikor kész van akkor amit nyitottam blog című oldalt ott megjelenik mind ez és így tovább…

Tud valaki ilyet ajánlani?

Hogyne: WordPress. Mondjuk, adjál neki szerzői, vagy szerkesztői jogot. És meg van oldva.

Szia győző,láttam hogy régen ezt te fordítottad le.

Suffusion – 4.0.7 sablon,letöltöttem azt a fordítást és bemásoltam a translation könyvtárba de nem váltott át magyarra,tudnál ehhez újabb fordítást ajánlani?Vagy rossz helyre másoltam a fordítási fájlt?

Válaszodat előre is köszönöm.

Nem tudom, miért vagyok kisbetűs, de… :slight_smile:

A Suffusiont a 3.8.1-től fordítom folyamatosan, most a 4.07-es verziónál tartunk, de a 4.0.4 verzió óta (amelynek fordítása a wordpress2you.com oldalon elérhető) nem változott a nyelvi fájl.

/wp-content/themes/suffusion/translation/hu_HU.mo a nyelvi fájl helye.

A beállítások rész nem lesz magyar, mert az nincs a nyelvi fájlban, szerzőileg.