BlackSnail.hu

Üdvözlet!Megint én!

Ez most a saját portfolió oldalam, különféle grafikai és egyéb munkáim bemutatásásra szolgál. Emellett van egy egyszerű kis miniblog része is.

A wordpress-es funkciók némileg csökkentve vannak, mivel nem volt szükségem például minden kategóriánál az egyedi bejegyzés nézetre, és kommentelési lehetőség sincs. Az utóbbi szerintem szükségtelen egy ilyen prezentációs jellegű oldalnál.

A jQuery Masonry pluginját használja a postok elrendezésésre. A böngészőablak átméretezésekor történik a csoda :smiley:Összerakni kb kemény egy órába került :smiley:

Igaz, hogy előtte vagy 3 hétig agyaltam valami ötletes megvalósításon. Aztán megláttam ezt a plugint, és egyből éreztem, hogy ez kell nekem :slight_smile:Van benne színváltó is, egyenlőre még elég sután. Ha tud valaki egy jó módszert a színsémák váltogatására sablonon belül, nagyon örülnék, ha megosztaná velem :slight_smile:Ja, és a link, persze: www.blacksnail.huMég egy kérdés: ha nincs a megnyitható bejegyzéseknél egy külön link, hogy “olvass tovább”, vagy ilyesmi, hanem csak a bejegyzés címe maga a link, az szerintetek kevés?