bizz sablon

Üdv!



Elakadtam a sablon szerkesztése közben, és nem tudom, merre induljak el. Ebben kérnék egy kis segítséget.



Sablon link:

http://demos.freewpthemes.in/bizz/



Felül van a logo, mellette meg a menü. Én ezt úgy szeretném, hogy a logo és a menü benne legyen a content-ben, ami a saját szavaimmal kifejezve annyit jelent, hogy abban a középre igazított div-ben, amiben a slider és a tartalom van. Ezt úgy szeretném, hogy minden maradjon így, csak a logo és a menü is ebben a div-ben legyen, és ne felette.



A másik gond, hogy a blog részt teljes egészében kiszeretném cserélni egy másik sablonban látott blog részre. A bizz sablonban úgy van a blog, hogy kép, és alatta a szöveg, a medi sablonban pedig úgy, hogy kép, és mellete a szöveg. Oldalt a sidebar az maradjon.



Medi sablon link:

https://www.cssigniter.com/demo2/?theme=medi



Tulajdonképpen ha nem egy Wp oldalról lenne szó, hanem egy sima statikus oldalról, akkor azt megtudnám csinálni html+css-el. Itt valami olyasmire gondolok, hogy kiszedem a medi-ből a blog oldal forráskódját, meg a hozzá tartozó css-t, és bemásolom a bizz sablonba, a blog rész forráskódját felülírom a medi-ével. A medi sablon is megvan.



Nézegettem a bizz-ben a vezérlőpult/megjelenés/szerkesztő részt, vannak ott ilyenek, hogy home.php, single.php, post.php, index.php, page.php. Amelyik a blog rész, azt felülíratom a medi blogrészével.



És gondolom, hogy a menű és logo dolgot is igy tudnám berakni, hogy a középre igazított div-ben legyen.



Jó irányba indultam? Vagy mi lenne a jó megoldás?

A logo-t és menüt a header.php-be keresd, ha nincs ott, akkor a php meghívást kell megkeresned, ami oda meghívja.



A blog kinézetét a home, blog, index, fájlnévvel fogod megtalálni, nem ismerem annyira ezt a sablont.