"Biztosan ezt szeretnénk?" hibaüzenetnek mi az oka?

Sziasztok,

Az a gondom hogy egyik weboldalamon üzemelő wordpress motor már több hónapja oldalak és bejegyzések szerkesztésekor visszonylag elég sürűn ezt a hibaüzenetet adja be “Biztosan ezt szeretnénk?”

Az interneten keresgéltem de nem találtam semmit.

A problémás oldal alatt kompatibilitási okkok miatt a WP 3.5.2 dübörög.

Firefox legfrisebb verzióját használom és komolyabb pluginok nincsenek aktiválva.

(Minden használt plugin vásárolt vagy ingyenes a wordpress.org -ról)

A válaszokat előre is köszönöm.

Ez nem igazán hibaüzenet lesz, hanem a szerkesztés során egy-egy művelet végén egy olyan megerősítő üzenet, amire válaszolni kell, nehogy olyant tegyen az ember, amit később megbánna.

Pl. egy fájl törlésénél megkérdezi, hogy “Töröljem?” A válaszlehetőségek: “Igen / Nem”,

Az “Igen” kiválasztását követően a rendszer megkérdezi: " Egészen biztos vagy te abban, hogy ezt a kicseszett fájt végleg törölni szeretnéd? Mert, ha töröljük, akkor a büdös életben nem látod viszont újra. Na, akkor töröljük, vagy ne töröljük?" :slight_smile:

Nos, ez a hosszú biztonsági rákérdezés/figyelemfelhívás került úgy fordításra, hogy: “Biztosan ezt szeretnénk?” :wink:

Értem és köszönöm a választ,de amikor rákattintok az Újra megkellene próbálni feliratra nem menti el a tartalmat így újra meg kell írnom.

Ez nem kapcsolható valahogy ki ha ez tényleg valami megerősítő üzenet?

Sziasztok!

Azt írod:

“A problémás oldal alatt kompatibilitási *okok miatt a WP 3.5.2 dübörög.

Valami “fontos plugin” miatt van ez? Amit nem lehet nélkülözni, és csak régebbi Wp alatt megy, vagy a tárhely miatt?

Az említett üzenet minden böngésző alatt megjelenik? Képernyő mentést tudsz készíteni?

Minden böngésző alatt Chrome,Firefox és Opera alatt megjelenik az üzenet.

Íme a képmentése (Ha rá kattintok az Újra kellene próbálkozni nem menti az elözőleg megírt bejegyzést vagy oldalt):