Biztonságos regisztráőció

Sziasztok! Sajnos az utóbbi időben elszaporodtak a láthatóan “kamu” regisztrációk az oldalon, napi 2-3 fura név és e-mail cím páros is fel-fel tűnik. Szeretnék valami biztonságosabb, vagy nehezebb regisztrációt kívánó plugint feltenni, mondjuk ami captchat használ, össze kell adni két számot vagy ilyesmi. Van erre valami működő plugin amit nem sokévvel ezelőtt frissítettek és biztonságos?







Válaszotokat előre is köszönöm!

végül itt szoktak a hasonló jellegű kérdések kikötni:



google.com/recaptcha

Köszönöm, de ezzel a google linkkel nem segítettél túl sokat, annyi okoskodás bennem is volt, hogy ilyesmiket keressek googlen illetve a beépített bővítmény keresővel, de éppen azért írtam ide, mivel ezekkel sajnos nem jártam sikerrel. Ha esetleg azt le tudnád írni, hogyan tudok a regisztrációs részbe (tehát csak valami rejtvény után regisztrálhatsz) beilleszteni ilyesmit, az lenne az igazán nagy segítség. Esetleg ha más ötlet van azt is szívesen elfogadom, én csak erre tudtam hirtelen gondolni mint biztonsági dolog.

“Köszönöm, de ezzel a google linkkel nem segítettél túl sokat, annyi okoskodás bennem is volt, hogy ilyesmiket keressek googlen illetve a beépített bővítmény keresővel,”

Figyelj: még mindig nem hiszek benne, hogy mágikus képességeim lennének, de a fenti kulcsszót követve 2 percen belül ráakadtam erre: http://connectwww.com/7-best-wordpress-captcha-plugins/972/

Na innen a legfelső 2 bővítményt úgy tűnik még fejlesztik, a https://developers.google.com/recaptcha/docs/wordpress valóban kissé el lett hanyagolva, így csak saját megoldással lehetne integrálni, de tőled ilyesmire helyből nem számítottam. Ellenben a google használat továbbra is alapvető képességek körébe tartozik… …viccen kívül ha 60+os emberek képesek megtanulni akkor te is…

http://wordpress.org/extend/plugins/si-captcha-for-wordpress/



http://wordpress.org/extend/plugins/wp-recaptcha/



ha ezek nem jok akkor marad a kodolas :(((((