Biztonsági mentés és visszaállítás

Sziasztok!

A cím magáért beszél.Olyan megoldás keresek, amivel egyszerűen lehet biztonsági mentést készíteni és azt később pár kattintással vissza is állítani (akár).Csináltam egy alap biztonsági mentést:

Eszközök-Exportálás-(itt már minden egyértelmű)A visszaállítással viszont már gondban vagyok.Létezik arra megoldás, hogy én csak pár bejegyzést vagy hozzászólást állítsak vissza ne az egész blogot?A biztonsági mentésre létezik jobb megoldás a fent leírt alap megoldáson kívül vagy ez tökéletes?

Rengeteg pugin van erre a célre, a kereséshez a kulcsszó: backup

Hogyan tudnám lementeni az adatbázisomat ha nem tudok belépni cpanelen keresztül és az oldal se jön be? Max ftp-n működik az oldal.

Azt hiszem, ebben a formában sehogyan sem, legalábbis baromira nehezen. :wink:Állítsd helyre előbb az oldalt, hogy elérhető legyen, aztán lépj be, és telepíts egy wp backup bővítményt. (Bár, se CPanel, se phpMyAdmin, se sql hozzáférés?..)

Nem akart beengedni cpanelen, most már beenged, valószínűleg nem fogadta el a jelszót először.

Csak most már meg 503-as hiba fogad az oldalon, tegnap még bejött ma már nem. De az aldomainen lévő weblap hibátlanul fut. Lehet, hogy megtámadták az oldalt? Már nem tudok másra gondolni. Most megpróbálom újra felrakni a wp-t.

Az hogy lehet, hogy az aldomainre feltelepített wp rendesen fut, míg a fődomainra felrakottnál nem akar bejönni a domain név/wp-admin/install.php hanem arra is ezt az üzenetet kapom?Service Temporarily Unavailable

[font='Times New Roman']

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.[/font][font='Times New Roman']

Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.[/font]