Bizonyos kategóriabeli bejegyzésről email

Sziasztok!

Olyan bővítményt vagy más megoldást keresnék, hogy egy bizonyos kategóriában megjelenő bejegyzésekről (konkrétan programajánlóról) egy levelezőlistára küldjön e-mailt. Tudtok valami ilyesmit?

Hírlevél bővítményeknél kell nézelődnöd.

Szerintem ez nem hírlevél. Egy sportegyesület honlapját szeretném áthozni Wordpress alá és az eseményekről történő bejegyzésekről szeretném, ha a rendszer automatikusan értesítőt küldeni egy levlistára, ami már ma is létezik.

Az értesítő email-t is lehet küldeni hírlevél küldőkkel, csak beállítás kérdése.

FeedBurner?

Keresgettem, de ahogy látom, ez valami google szolgáltatáshoz kapcsolódik. Jól értem én ezt?

Jól érted, ingyenesen használható és amúgy anno jól működött, hogy most miként, azt nem tudom.

Azért bátorkodtam kérdezve ajánlani, mert jól működik. :slight_smile:

A lényege annyi, hogy a honlapod RSS címét (és/vagy egy/több kategória RSS) címét megadva a FeedBurnernek, az minden új bejegyzés megjelenésekor értesíti e-mailben a feliratkozott felhasználókat. Küld egy rövid kivonatot (hosszát te állítod be), és a bejegyzés elérhetőségét.

Teljesen ingyenes, kell hozzá egy Google felhasználói fiók. (Célszerűen, létrehozol egy olyan google fiókot, ami csak ehhez az oldalhoz van - használhatod még a fiókot más célra is, pl. Google Plus oldalhoz, eseménynaptárhoz, dokumentumok beillesztéséhez, letöltéshez, stb.)

Köszi!

Végül úgy tűnik, mégis syska ötlete volt a nyerő, a subscribe2 tudja ezt a funkciót.