Bizonyos bejegyzések rejtése

Sziasztok! Nem tudtam pontosan, hogy melyik topicba illene bele a problémám, ezért itt teszem fel, ha nem baj.



Az a helyzet, hogy van egy weboldalam, ahol egy lapon kategóriákban vannak bejegyzések. Azt szeretném megoldani, hogy egy bizonyos kategóriában (semmi perverz vagy ilyesmi, csak egy bizonyos rétegnek szól, ami nem biztos, hogy másokat is érdekel) lévő bejegyzések ne jelenjenek meg a bejegyzés oldalán a többi bejegyzés között.



Tudom, jelszavazás, vagy csak regisztráltak láthatják, jó megoldások lennének, de úgy szeretném megvalósítani a blogbejegyzések szűrését, hogy azt bárki elolvashatja, ha éppen rákeres, de ne mutassa őket a blogok lapján. Van erre valami jó megoldás, ami nagyon mély programozást nem igényel? (Esetleg valami plugin? WP Hide Post nem működött.)



Az már sikerült, hogy mivel nem a kezdőlapon van a blogbejegyzések lap, ezért aloldalként beraktam a szóban forgó kategória bejegyzéseit, így ha valaki csak azokat szeretné elolvasni, akkor külön “szűrve” el tudja olvasni őket. (.htaccess redirect). Viszont az eredeti oldalon még mindig vegyítve van minden. :frowning: Ha meg lehetne oldani a szűrést jelszó és regisztráció nélkül, akkor viszont ezt az aloldalt törölném.



Köszönöm előre is a segítséget.

Szia!

Ebbe a problémába ütköztem én is, a megoldás a wp filter post categories plugin használata.

Szia!



Köszönöm a segítséget! Amit ajánlottál plugint az működött! :slight_smile: