Bezár a fórum bazár!

Közel egy éve vetettük fel a fórumban először, hogy szeretnénk lecserélni a fórumunk motorját ( Invision Power Board ) és egy teljesen egyedi WordPress-es megoldást alkalmaznánk. Akkor elmaradt a váltás, mert úgy éreztük a fórumozók zöme nem tartja az új fórumot jó ötletnek; és mivel a fórumunkban ilyen értelemben demokrácia van, hajlottunk a dologra, maradt az IPB. Azonban majd egy év fényében úgy látjuk, hogy az IPB olyan úton halad, ami számunkra már nem megfelelő, illetve a WordPress-es megoldások felveszik a lépést a legprofibb fórumrendszerekkel is.

2013 január 1-től egy teljesen új közösségi oldalra állunk át és a fórumunk a jelenlegi formájában megszűnik.

Új fórum előzetes:

[*]teljes átjárás az összes magyar WordPress-es oldal között ( a már meglévők és az tervezett oldalak között )

[*]egységesített felhasználókezelő rendszer

[*]a lehető legletisztultabb felület, a könnyed kezelhetőség miatt

[*]Foly.köv.

[/list]

The post Bezár a fórum bazár! appeared first on WordPress Magyarország.

Teljes cikk megtekintése

Kíváncsi vagyok. :slight_smile: Azonban a debug infót azért eltüntetném a fórumból. :stuck_out_tongue:

Direkt van ott!

Ohh my goodness…

Khmm szóval nem lehetne az évszámot növelni esetleg? :slight_smile:

Na jó legyünk pozitívak… … szóval várjuk az új fórumot juppeee…

[off]

Mondjuk tény, hogy megszaporodtak a 0day IPB exploitok mostanában… de szerintem minden sw-re igaz, hogy a ßteszt-et kitolják a userekre egyre inkább. ami egy minecraft-nal nem gáz, de fizetős alkalmazásoknál…

[/off]

Minden sw-re persze, de WP-t nálam még direktben nem törtek meg, pedig van egy pár wp oldalam.

Kritikán aluli a szoftver minősége, és a sales hozzállása.

A sales hozzáállása nagyon jó :))) A supporté…

Költségcsökkentés néven biztos ők is [providesupportpontkom] szintű betanított indiánokat foglalkoztató csodát raktak a hozzáértők elé akiken át kell verekedned magad neutral.gif ha értelmes emberekkel akarsz tárgyalni…

Jaj de jó karácsonykor feltört fórumot javítgatni! Örömmel fogom megnyomni a törlés gombot, amikor lecseréljük az IPB-t!

Oo neutral.gif

Köszönjük a sok éves áldozatos munkádat!!

Nem értem, nekem az ipb fórumom sosem piszkálták. :slight_smile: