Betűtípus/méret módosítás

Hello.A kpm.hu címen elérhető oldalam css fálján szeretnék módosítani. Nem igazán értek hozzá, eddig viszont jól boldogultam… de most megakadtam.Ahozzászólás szerkesztőben szeretnék több lehetőséget, amivel formázni tudok. Magyarul egyedileg szeretnék létrehozni, mittudom én Bekezdés 1, ami georgia lenne, 14-es és félkövér, meg mittudom én Bekezdés 2., ami 14-es de dőlt…Keregettem leírásokat, de nem sokra jutottam vele.A témám ccs fájlja pedig itt van, hátha valaki tud vele mit kezdeni:

http://kpm.comuf.com/style.cssKöszönöm a válaszokat!

Ehhez keress inkább plug-in-t, a css vel csak globálisan tudod változtatni, vagy kommentform módosítás kellene ehhez, de ez már az én képességeimet. Valami ilyet : Extended Comment Edit vagy hasonló.

A feladat két részből áll:1 - létre kell hoznod a css-ben a bejegyzésed törzsébe illő fejléc hivatkozásokat, valahogy így:

Code:

#entry h4{

font: normal 12px georgia;

}#entry h3{

font: normal 14px georgia;

}
stb...

2 - gombot kell készítened a quicktags.js-be, ami html kikapcsolt nézetben biztos használható, de html nézetben NEM!

pl:

Code:

edButtons[edButtons.length] =

new edButton('ed_em'

,'h4'

,'

'

,'

'

,'h4'

);edButtons[edButtons.length] =

new edButton('ed_em'

,'h3'

,'

'

,'

'

,'h3'

);

Kedves mano!Köszönöm, kipróbáltam, de nem működik. Miután megformáztam pl. h4-re, 12-es georginára, kb 9-es arial lesz belőle, ráadásul kék is… nem értem :slight_smile: Biztos én vagyok a béna.


kpm.hu wrote:

Kedves mano!

Köszönöm, kipróbáltam, de nem működik. Miután megformáztam pl. h4-re, 12-es georginára, kb 9-es arial lesz belőle, ráadásul kék is... nem értem :) Biztos én vagyok a béna.
Szia!

Konkrétan, minek szeretnéd megnövelni a méretét?
A kommentszerkesztőnek?

.commsection h3 {font: normal 12px georgia;


}

Akkor szórakozz vele egy kicsit. Adj neki színt is, növeld tovább a méretet, stb…