Betűszín állítási lehetőség eltűnése

Sziasztok!Nemrég sikerült beüzemelnem a Grid-locker nevű sablon, rengeteg problémám volt vele mire sikerült ezért eddig észre sem vettem, hogy a poszt / oldla szöveg írásánál eltünt a betűk szinei kiválasztási lehetőség:S. A legújabb Wp-t használom Grid-Locker Sablonnal.

Ilyen nevű sablonból millió darab van. Kérlek pontos sablont vagy oldal URL-t mutass.

Rendben és elnézést!Itt a sablon eredeti ellérhetősége: http://gridlocker.dizenoco.com/

Bár gyanítom lehet hogy nagyobb a probléma, mert sablont cseréltem az eredeti wp kezdő sablonéra és ott sem látom a publikációs felületnél a betűszínek változtatását, tudom formázni a szöveget ( kövér, dölt, jobboldalt, középre, baloldal ) de a szín kiválasztás továbra is hiányzik.Köszönöm a gyors válaszod, remélem a ezek alapján tudsz segíteni!

Üdv!Sikerült megoldani a problémát, ill. nem tudom hogy nekem vagy a véletlennek (utóbbira gondolok :D), cserélgettem a sablonokat sajnos nem változtatott semmin amég vissza nem tettem egy régi de jó ideig használt sablon ekkor visszatért a betűszín választási ikon!

Még a történethez az is hozzátartozik hogy a további lehetőségek mutatása ikon is sablontól függően el-el tűnt, ettől függetelnül mindig hiányzott a b.szín.vált. Most kipróbáltam a többi sablont is, és már működik azokkal is!Nem tudom, hogy másnál is volt e ilyen probléma vagy tudtam e ezzel segíteni valakinek, de gondoltam leírom ha már megoldódott a dolog :)!