benya.tk

sziasztok!

teljesen új kinézettel, jelentkezik a blogom. szeretném ha mondanátok róla véleményt.

én úgy érzem viszonylag jó lett, de a kisebb hibákat lehet hogy több szem jobban látja. benya.tk

Jó pár plugint használok, leginkább a szavazót, értékelőt.

Mindig agyhőzsugortágulásom lesz, ha azt látom, hogy elemi szinten nem történik meg a magyar szavak, dátumok rendbetétele. Mert nem olyan nagy dolog, csak a sablonfájlokban kell végigmenni, és ahol dátum van, át kell írni Y. F j. l alakra, ahol a Y=év (4 számjeggyel) F= hónap kiírva teljes egészében magyarul, j=a hónap napja 2 számjeggyel és l=a naptári nap megnevezése magyarul.

Csak ennyi kell, ezt variálni.

A láblécből (footer.php) miért kell kivenni a WordPress hivatkozást? Nem kell szégyelleni, különösen akkor nem, ha ingyenes, remek programot kap kézhez, amin nagyon sokan dolgoztak önzetlenül. Legalább ennyivel köszönjük meg (én pl. minden munkámban a wordpress.orgot is word-press.hu-ra szoktam cserélni, ezzel is tisztelegve a WordPress Magyarország Közösség munkája előtt.)

Amúgy, nem is annyira rossz. :slight_smile: :slight_smile:

Szerintem jo lett wink.gif Azt a nehany menut talan atirhatnad, hogy ne uj ablakban nyiljon meg. Vagy target=_self modon, vagy beagyazod iframe-ben.

Farkas Győző wrote:

... a wordpress.orgot is word-press.hu-ra szoktam cserélni ...

Ezt tenyleg lehet? Ugy ertem, nem sert semmilyen licencet?

lehet. még a kivétel se sért licencet. GPL nem köt meg ilyet. Csak annyi van, hogyha módosítod, és felhasználsz GPL-es dolgot, akkor ha eladod a GPL-esnek a licencét nem változtathatod (és adnod kell a forrást hozzá)

a dátumra már én is gondoltam, de a többit szerintem lényegében lemagyarosítottam. visszateszem a word-press.hu-t a láblécbe. és köszönöm a kritikákat.

majd megpróbálom beágyazni…