benya blog

hát egy nagyon egyszerű kezdődő kis személyes oldalról, és blogról van szó. remélem nem csak rosszat fogok kpni, de mindenféleképp érdekelne pár építő jellegü kritika.

az oldal: http://benya.tk vagy http://benya.naplom.info

A két domaint nem nagyon értem. Kuglinak nem fog tetszeni. A galériát lecserélném mondjuk nextgenre. Nekem talán túl egyszerű a sablon. (mondjuk én bonyolult lélek vagyok :smiley: ) Megköszönni meg szerintem felesleges a látogatást, én egy frankó szlogent beraknék a helyére. Amúgy összességében egy személyes blognak jó. További sok sikert!

a kéát domain végülis egy és ugyanaz… csak a benya.naplom.info túl hosszúnak és csúnyának tűnik… a benya.tk a tk-nál regisztrált cím, nem is értem hogy lehet ilyen sima végződést ingyen adni… a galéria nekem tetszik, a thunbailek megcsinálása hosszadalmas, meg a kódolása nem jó (nem szereti az ékezeteket) megjeleníteni megjelenti csak a képek vállnak elérhetetelenné… én is bonyolult lélek vagyok, de minek bonyolítani a sablont? lehet hogy keresek valami másikat… :slight_smile:

a szlogen jó 5let még ma remélem megcsinálom… a nextgenen meg elgondolkozok.

köszi a kritikát!

ja és egy apró kérdés, ha rámentek a magamról menüpontra felül akkor ahelyett hogy a háttere eltűnne az összes hátteres lesz. értitek a problémát igaz? tippek?