Belső használatra "adatbázis/készletnyilvántartás"

Sziasztok!

Kellene csinálnom egy olyan jelszóval védett oldalt, ahová a cég illetékes dolgozói képeket tudnak feltölteni termékekről, valamint az adott termék adatait is meg tudják adni, amit aztán esetleg albumokba lehet rendezni. (Mintha például a hasznaltauto.hu-ra töltenék fel hirdetést) Lényeges, hogy ne kelljen belépniük a Wordpress-be, hanem mint “külsős” tudják használni, de mindenki lássa a feltöltött termékeket. Mint valamilyen adatbázis. Ha még keresni / szűrni is lehetne benne, az nagyon jó lenne.
Nem vagyok nagyon jártas ezen a területen, ezért ha van ilyen ingyenes bővítmény, kérem azt ajánljátok.

Köszönöm a segítséget

Ezt a rendszert úgy hívják: WordPress, megfelelően be kell állítani a jogát ezeknek a csak-feltöltő felhasználóknak, és minden simán fog menni, nem fognak látni semmit, csak amivel dolguk van.

segítségedre lehet a https://wordpress.org/plugins/user-role-editor/

Szia Viktor!

Köszönöm a választ. Ez is lehet egy megoldás, de amennyire lehet, le szeretném egyszerűsíteni a kollégák dolgát, mert félek, ha a WordPress-ben kell a képeket feltölteniük, adatokat kitölteniük, akkor nem fogják megcsinálni. Ezért szeretném úgy megcsinálni, hogy miután belépnek az oldalra jelszóval, (mint akár a hasznaltauto.hu-ra), betallózzák a képet, beírják az adatokat. A rendszer pedig a megfelelő helyere rendezi, menti ezeket.

Ne tessék alábecsülni a WordPress modularitását!

Ha kell akkor egy “A” betűre lehet redukálni a látható admin felületet :slight_smile: