Üdv,
Lehet, hogy már mutattam, de gondoltam megmutatom még egyszer, minek utána a napokban el fog tűnni majd.
Sajnos nincs már időm szerkeszteni…
Ez az oldal viszont már jobban kihasználja a wordpress adta előnyöket, mint az elöző posztomban feltüntetett oldal!
http://believe.hu
Neharagudj, de egy megjegyzés:
- baromi olvashatatlan az oldal
Mert:
- Sötétek a betűszínek, a menüpontok
- Nem tudni mi link és mi nem
- Túl kicsik a betűk
Továbbá a villogó favicon is idegesítő. A szöveg meg hol magyar, hol angol. (pl. sitemap menüpont alatt minden angol)
Amúgy szép, de alig használható az oldal.
u.i. 2.9.2-es verzióról én már frissítenék a helyedben…
Teljes egyetértésem az előttem szólóval, orvosolható lenne egy kicsit (inkább sokkal) világosabb színekkel, a képekből is mintha ki fogyott volna a tinta vagy túl halványak lennének, ellenben a grafika derék lenne. Csak egy kicsit kellene hozzányúlni az egészhez, de elismerésem.
És nem kellene középre állítani az egészet?
F. Győző: Nézd meg ezt az oldalt: _http://shiazo.hu/
Itt szerintem pont jól áll, hogy nincs középen, ettől egyedi. Szóval ez csak megszokás, hogy középre és korlátozza a háttér csinosítását.
index sincs túl rég óta középen… és fix 1024 volt mikor utoljóra belekukkantottam a cssébe…
Köszönöm a hozzászólásokat!
Igen, nos tudtam, hogy a betük színeivel, illetve úgy az egész összhatással baj lesz, de őszintén szólva pont ilyenre szerettem volna…
Vissza szerettem volna adni Cher (akkori) új filmjének, füstös, börleszk-klubbos hangulatát, és ehhez muszáj volt ilyene eszközökhöz folyamodni.
Bár szerintem azért annyira nem olvashatatlan
Ami pedig a középre igazítást illeti, az télleg megszokás… ami azt jelenti, nem is szeretem a szimmetrikus design-okat!
Elég lenne szvsz, ha legalább nagyítanál a betűméreten (a mostani 7 helyett 10-11 pl)…
az 8 volt, most felvettem 9-re!
így?
Szerintem még mindig kicsi…de a felső részen tuti 7es, firebug-on keresztül néztem most is rá… szemkifolyós olvasni így…
Azért, mert én szeretem a szimetrikus dolgokat, még csak elmondhatom a véleményemet, nem?
Pl. Syska által mutatott oldal éppenséggel tetszik, asszimetrikus volta ellenére.
+1 apró betűkre. 1280*1024-be még olvasható, de el nem tudom képzelni hogy lehet megnézni ilyesmit egy nagyobb felbontású monitoron böngészve…
balra igazítás dettó:
amíg egy megjelenésre optimalizálsz csak addig nincs is gond… … nagyon…
viszont gondolj bele: megnézi ezt valaki más képaránnyal és irgalmatlan undormány, hogy az oldal felén nincs tartalom és scrollozhat a végtelenségig…
nem mondom nálam is fix szélesség van, de csak mert nem jutottam hozzá, hogy foglalkozzak vele…
hgrg: 1366-ban nézem a dolgokat notin, a balra igazítás ennél az oldalnál nem annyira gond, a betűk viszont annál inkább.