Belépett felhasználó nevének "elkapása"

Hello!

Egy WP oldalba beépítünk egy Flex alkalmazást. Hogy ne kelljen a WP-be és a Flexbe is külön belépnie, jó lenne ha el tudnánk “kapni” a bejelentkezett felhasználó nevét. Vagyis ha bejelentkezik valaki, akkor a Flex is tudja, hogy ki az. Van erre valami ötlet, hogy hogyan induljak el?

cookik. és a flexes cuccoddal is ugyanazokat az authentikációs módokat használod mint a wp. nézd meg, ogy a különböző wp forummotor integrátorok hogy mukodnek.

'charlie wrote:

cookik. és a flexes cuccoddal is ugyanazokat az authentikációs módokat használod mint a wp. nézd meg' date=' ogy a különböző wp forummotor integrátorok hogy mukodnek.[/quote']

Huh, egy kicsit nem lehetne részletesebben, mert ezt a mondatot nem nagyon értettem frown.gif

Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha megnéznéd, hogy a különböző WP és más fórummotor, stb. integrációk hogyan működnek. pl. a WP és punbb. Aztán ott már látod, hogy hogyan lehet megoldani.

de mi ez a flex?

charlie wrote:

Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha megnéznéd, hogy a különböző WP és más fórummotor, stb. integrációk hogyan működnek. pl. a WP és punbb. Aztán ott már látod, hogy hogyan lehet megoldani.

de mi ez a flex?

Értem köszi, megnézzük.

A Flex egy webes fejlesztőeszköz.

Például itt van egy kis alkalmazás ami ezzel készült:

http://www.totalcommander.hu/regisztracio