Hello!
Egy WP oldalba beépítünk egy Flex alkalmazást. Hogy ne kelljen a WP-be és a Flexbe is külön belépnie, jó lenne ha el tudnánk “kapni” a bejelentkezett felhasználó nevét. Vagyis ha bejelentkezik valaki, akkor a Flex is tudja, hogy ki az. Van erre valami ötlet, hogy hogyan induljak el?
cookik. és a flexes cuccoddal is ugyanazokat az authentikációs módokat használod mint a wp. nézd meg, ogy a különböző wp forummotor integrátorok hogy mukodnek.
'charlie wrote:
cookik. és a flexes cuccoddal is ugyanazokat az authentikációs módokat használod mint a wp. nézd meg' date=' ogy a különböző wp forummotor integrátorok hogy mukodnek.[/quote']
Huh, egy kicsit nem lehetne részletesebben, mert ezt a mondatot nem nagyon értettem
Huh, egy kicsit nem lehetne részletesebben, mert ezt a mondatot nem nagyon értettem

Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha megnéznéd, hogy a különböző WP és más fórummotor, stb. integrációk hogyan működnek. pl. a WP és punbb. Aztán ott már látod, hogy hogyan lehet megoldani.
de mi ez a flex?
charlie wrote:
Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha megnéznéd, hogy a különböző WP és más fórummotor, stb. integrációk hogyan működnek. pl. a WP és punbb. Aztán ott már látod, hogy hogyan lehet megoldani.
de mi ez a flex?
de mi ez a flex?
Értem köszi, megnézzük.
A Flex egy webes fejlesztőeszköz.
Például itt van egy kis alkalmazás ami ezzel készült:
http://www.totalcommander.hu/regisztracio