Belépési menü, kétszer...

Sziasztok!

Az oldalamon a “Glow” sablontémát használom, amellyel nagyon megvagyok elégedve. Ennek a sablontémának van egy saját kezelői felülete, és mivel prémium sablon, ezért nagyon sok plusz extrával rendelkezik, mint például az, hogy egy új oldal létrehozásánál beállíthatjuk, hogy az belépési oldal legyen, és akkor amint rákattintunk az oldalra, egy belépési panelt rak elénk, ahol beléphetünk, illetve regisztrálhatunk, mint egy rendes ilyen panelnél.

Ezzel nem is lenne gond, csak né használok egy úgynevezett “Theme My Login” bővítményt, ami annyit tesz, hogy widgetet helyezhetünk el az oldalunkba, és ebben a widgetben beléphetünk, illetve ha beléptünk, az adatlapunkat megnézhetjük, stb… És ez a bővítmény is tartalmazza ezt a bizonyos belépési oldalt, viszont a kettő valamiért keveredik. Szóval, van a "Theme My Login"os belépési felület, és az alatt automatikusan berakja a sablontéma belépési paneljét… de nem tudom, hogy miért, illetve ki se tudom kapcsolni, se semmi. Hogy bírnám ezt emgoldani?

Az oldal, ahol ez a probléma van: http://wordpresses.wbh.hu/login/?loggedout=true

Kapcsold ki a Theme My Login bővítményt.

De azt szeretném, hogy az megmaradjon. A másikat szeretném valahogy kiiktatni…

Akkor vedd le azt a menüpontot, vagy mintasablont (template)

De azt valahogy nem lehetne megoldani, hogy minden maradjon, csak valahogy kiiktatni a sablontémának ezt a belépési panel részét?

Csináld meg htaccess-es átirányítással. :slight_smile: Így át tudod irányítani a beépített login felületre.

Köszönöm Syska, de megoldottam másként. Már tegnap sikerült, csak akkor már túl késő volt, hogy leírjam, hogy hogyan.

Magában a “Glow” sablontémában van egy olyan php fájl, ami külön ezt a login-page-t kezeli. Így csak meg kellett néznem, hogy ebben a php fájlban igazából mit is jelenít meg, és azt kitöröltem. Szóval igazából most megjeleníti a semmit, ami nekem teljesen megfelelő. :slight_smile: