Belépés IP cím figyeléssel védett tartalomra

Amilyen egyszerű a kérdés, olyan bonyolult a megoldás?

Van egy oldal, ahová azt szeretném megoldani, hogy a látogató csak egy adott IP címről nézhessen meg egy tartalmat. (természetesen regisztráció és bejelentkezés után.)

Van erre plugin?

azt nem tudom. de nálunk itthon olyan a netszolgáltató, hogy átlagban 4-5 naponta változtatja az IP cimünket. ha ilyen oldalra regisztrálnék, én pár nap után izélhetném a védett tartalom megnézését :smiley:

Az egész oldalra gondoltál vagy csak egy page-re? Ha előzőre akkor ott a JF Maintenance Redirect plugin. Utóbbira nem hiszem, hogy létezik plugin, de írd le a problémád lényegét, hátha tudunk alternatívát mondani.

'codee47' wrote on '2010-08-11:

Az egész oldalra gondoltál vagy csak egy page-re? Ha előzőre akkor ott a JF Maintenance Redirect plugin. Utóbbira nem hiszem, hogy létezik plugin, de írd le a problémád lényegét, hátha tudunk alternatívát mondani.

Vannak oktatóvideo-k, amiket csak fizetős ügyfeleknek szeretnék hozzáférhetővé tenni. Ha az ügyfél tudja, hoyg csak adott email címről és adott IP címről tudja megnézni, talán nem adja tovább másnak. (Jóóó.... Tudoooom ... Lelopni másképp is lehet.)

-Restrict Login By IP- bővítmény arra való amit az elején leírtál.

Más kérdés, hogy amit a varnyu ír az úgy van. Sokunknak változik az IP címe, a “szolgáltató kénye kedvére :)”.

Ha ilyesmire adod a fejed akkor a https protokolt javasolom. (védett ellenőrzött tartalomhoz.)

A wordpress elérésére is van több ilyen bővitmény.

De, hogy az megy e? és, hogy hogyan megy egy tárhelyszolgáltatónál nem tudom.

én inkább több szinten próbálkoznék: 1. logoljon be a drága felhasználó de csak ideigelenes (pár óráig/1napig) élő reget adj neki stbstb…

A változó IP címekre lehetne megoldás, hoyg az IP cím utolsó jegyeit lehagyja a vizsgálatból.

Meg fogom nézni a plugint. Hátha tudja ezt is.

hehe aha csak akkor kismillió más useris hozzáférhet :smiley: (mivel _ _ _ pld 127.0.0.1 ami ugye a localhost… no most 127.0.0.1től egészen 127.0.0.255ig mindenki hozzáférhet…bár ez buta példa hisz local ip-ről szól… de vegyünk pld valós ip-t:78.92.3.122 volt most az én ip-m.

tehát azt mondod h mindenkinek engedélyezed (arra az 1 userre a teljes 78.92.3.0-78.92.3.255-ig? őőő azért az akárhogy nézem 256user férhet hozzá annak az egynek az adataival… Mellékesen megjegyzem h ha pld vpn mögött netezik akkor a vpn ipjét látod, proxy mögül cseszheted (mármint ha megfelelő a proxy és a srác beállításai :P) ill van még pár apróbb probléma… de ez is egy módszer persze…