Beküldési űrlap bővítése

Hello

A problémám elég összetett, de meg szeretném oldani. Adott egy oldal, ahol tartalmat lehet beküldeni. Az egyik nagy problémám, hogy nincs wysiwyg szerkesztő, hanem egy egyszerű többsoros beviteli mező van. Ez nem is lenne probléma, ha a tagok tudnának képet csatolni a cikkhez. Ehhez valami thumb eszközt szeretnék használni de nem tudom, hogy miképp szúrjam be a tartalombeküldési oldalra a kép csatolását és hogyan jelenítsem meg a cikkben a képet. A kódot mellékelem:

Code:

<?php

// If logged in change nav to My Account and Log Out

if ( is_user_logged_in() ) { ?>

Ötleted/Kérdésed címe:*

Ötleted/Kérdésed:*

<?php echo $_POST['question_content']?>

Válassz kategóriát:*

<?php wp_dropdown_categories('orderby=name&hide_empty=0&exclude=1&hierarchical=1') ?>

<?php // the_content(); ?>

<?php } else { ?>

<?php redirect_to_login_url(); ?>

<?php }; ?>

<?php endwhile; endif; ?>

A kategória választása után szeretném a kép csatolásának lehetőségét beszúrni, erre keresek megoldást.

Próbáld ki ezt: Contact Form 7

Képes mellékeltek kezelésére, egyedi mezők használatára, stb.

Plusz ugye a WordPress képes e-mailből bejegyzéseket gyártani, innét ezt a két dolgot összekötöd, és kész is :slight_smile:

Sajnos nem jött összes úgy a dolog, ahogyan szeretném. Más megoldás nem létezik?

Én hasonlót a NicEdit-el oldottam meg.:slight_smile:

http://nicedit.com/

Nézegettem azt is, de az sajnos inkább a komment részhez lett tervezve. Így hát ezt a módszert sem tudom használni. A legegyszerűbb az lenne, ha tudnák csinálni egy külön beviteli mezőt, ahol fel lehet tölteni a képet. Csak hát sajnos nem tudok.

Ez minden textboxhoz hozzáadja.