Bejövő linkek - bug vagy feature?

A Vezérlőpulton a Bejövő linkek doboz a Google Blog Search lekérdezésével mutatja, hányan hivatkoznak az adott blogra. Eddig rendben is lenne a dolog. Megpróbáltam a konfigurációt 5 helyett 10-re állítani - ezzel minden addigi, bejövő link eltűnt, és csak azokat mutatja, amik azóta keletkeztek.Ez valami bug vagy tényleg így kéne működnie?

Sőt, a 2.8, illetve a 2.8.1 frissítés óta már azokat sem mutatja. Ellenőriztem a blogra mutató linkeket, fizikailag változatlanul ott vannak, de a Google Blog Search szerint nincs egy sem. :frowning:

Ez WordPress vagy Google Blog Search hiba?

Jó kérdés… Helyes megfejtés: egy fél pár piros hangszóró. :slight_smile: :slight_smile:Tudom, hogy nem vicces, de eddig sem figyeltem rá, mert az elős pillanattól nem azt mutatta, mint amit más lekérdezés (és a tapasztalat) mutatott.

Amolyan érdekes színfoltnak tekintettem, de a hozzáértők biztosan tudják, hogy tulajdonképpen mi is a valós lekérdezés?

Attól még, hogy a blogodra mutatnak linkek nem feltétlen kell a blogszörcsnek mutatnia azt. Ha arra vagy igazán kíváncsi mennyi linked van akkor annak lekérdezésére inkább a yahoo!-t ajánlom. Vagy mondjuk a linkdiagnosis.com-ot, de ez is a yahoo!-ból dolgozik.


'Efrud wrote:

Attól még' date=' hogy a blogodra mutatnak linkek nem feltétlen kell a blogszörcsnek mutatnia azt.[/quote']

Nem "kell"? Miért nem kell? Mire jó akkor, ha nem a valóságot mutatja?

'Efrud wrote:

Ha arra vagy igazán kíváncsi mennyi linked van akkor annak lekérdezésére inkább a yahoo!-t ajánlom. Vagy mondjuk a linkdiagnosis.com-ot' date=' de ez is a yahoo!-ból dolgozik.[/quote']

Köszönöm, de egyrészt nem ez volt a kérdés, másrészt mivel megélhetési szinten foglalkozom SEO-val, van némi fogalmam róla, hogyan kell az ilyesminek utánanézni.És a “naiva computeriva” hová forduljon? Most kezdtem egy másik WP blogot, ott már az első nap megjelent egy hivatkozás rám (én kommenteltem egy blogban az új honlap címén bejelentkezve). Ezt számtalanszor megtettem a régi blogcímmel is, mégsem jelent meg egyetlen bejövő linkem sem…


'Heni' wrote on '2011-01-10:
És a "naiva computeriva" hová forduljon? Most kezdtem egy másik WP blogot, ott már az első nap megjelent egy hivatkozás rám (én kommenteltem egy blogban az új honlap címén bejelentkezve). Ezt számtalanszor megtettem a régi blogcímmel is, mégsem jelent meg egyetlen bejövő linkem sem...
Ez függ attól milyen blogon kommentelsz, mekkora a látogatottsága, és ezzel együtt a pagerankja, és hogy a hozzászólásban használt linkedre tesunek-e external nofollow-t vagy nem.